Βγήκε για Φαγητό με τον Γαμπρό και την Κόρη της. Μέρες Μετά μια Παλιά Φωτογραφία την Έκανε να Ανατριχιάσει!

Όταν η Heidi και ο Ed Savitt παντρεύτηκαν το προηγούμενο καλοκαίρι, το νεαρό ζευγάρι δεν νόμιζε πως κάτι θα μπορούσε να κλονίσει την σχέση τους. Το ζευγάρι, που είναι και οι δύο 26, γνωρίστηκαν αρχικά το 2011 στο πανεπιστήμιο Newcastle του Λονδίνου.

Ο Ed μετακόμισε στο σπίτι που προηγουμένως ζούσε η Heidi και άρχισαν να βγαίνουν αφού της έστειλε ένα μήνυμα ρωτώντας την πώς δούλευε ο στεγνωτήρας. Τα επόμενα έξι χρόνια κύλησαν πολύ όμορφα ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν.

Αφού γνώρισε τον μελλοντικό γαμπρό της, η μητέρα της Heidi υποψιαζόταν πως ο Ed κάτι έκρυβε. Έτσι, αποφάσισε να ψάξει το παρελθόν του και βρήκε κάποιες παλιές φωτογραφίες που την έκαναν να ανατριχιάσει.

Ήταν σε ένα δείπνο όταν η μητέρα της Heidi, Kay Parker, ξεκίνησε να μιλάει για την αγάπη της για την ιστιοπλοΐα με την μητέρα του Ed, Fiona Savitt. Η Fiona λάτρευε και εκείνη την ιστιοπλοΐα, οπότε η Kay ανέφερε πως η Heidi είχε ένα χαριτωμένο φίλο που τον λέγαν Ed όταν ήταν έξι.

Τα δυο παιδιά έπαιζαν μαζί για δύο εβδομάδες σε διακοπές στην Τουρκία! Ήταν σίγουρα μία παράξενη σύμπτωση και η Fiona έμεινε άφωνη όταν άκουσε πως το όνομα του αγοριού ήταν Ed.

Ωστόσο, κάτι ακόμα προβλημάτιζε την Kay και δεν μπορούσε να το αφήσει. Όταν πήγε σπίτι, έψαξε να βρει τις φωτογραφίες από εκείνες τις διακοπές. Αυτό που βρήκε σόκαρε και τις δύο οικογένειες.

H Heidi δεν είχε ιδέα για αυτή την μοιραία συνάντηση μέχρι που την ανέφερε η μητέρα της. Όταν είδε τις φωτογραφίες από την Τουρκία, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της.

Δίπλα της στεκόταν ο 6χρονος Ed και το πρόσωπό του ήταν εύκολα αναγνωρίσιμο.

Η Heidi είπε:

“Ούρλιαζα. Ήταν εξωπραγματικό. Είναι τρελό που παραλίγο να παντρευτούμε και να ζήσουμε μαζί χωρίς να το ξέρουμε.”

Τότε πίστεψε πραγματικά πως ήταν μοιραίο να παντρευτεί τον σύντροφό της.

Η Kay πιστεύει πως όταν οι δυο τους γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο πρέπει να υπήρχε μία υποσυνείδητη έλξη επειδή είχαν γνωριστεί όταν ήταν παιδιά.

Η Heidi συμφωνεί και λέει πως από την στιγμή που τον γνώρισε ήταν αχώριστοι και ήξεραν πως θα είναι μαζί για πάντα.

Πώς σας φάνηκε η ιστορία τους; Εσείς πιστεύετε στην μοίρα;

Credit: faithtap.com

Ξέσπασε η Σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη: «Αυτή είναι η Αλήθεια… Κουράστηκα να…»

Σμήνος Σεισμών στην Αττική. Κουνιέται ΤΩΡΑ η Αθήνα – Πάνω από 10 Σεισμικές Δονήσεις.