Τζόκερ: Ρίσκαρε Αρκετά και Έγινε Εκατομμυριούχος. Ο Πειραιώτης που Τίναξε τη Μπάνκα στον Αέρα.

Η κλήρωση του τζόκερ τον έκανε εκατομμυριούχο. Ο Πειραιάς ψάχνει το μεγάλο τυχερό που από χθες έλυσε μια για πάντα τα οικονομικά του προβλήματα…
Το τζόκερ όχι μόνο του έδωσε βαθιά οικονομική ανάσα, αλλά τον έκανε εκατομμυριούχο. Ο λόγος για τον ένα και μοναδικό τυχερό της χθεσινής κλήρωσης στην πρώτη κατηγορία, που κέρδισε 5,6 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα το δελτίο συμπληρώθηκε στο πρακτορείο που βρίσκεται επί της οδού Αγίου Δημητρίου 106Β. Όπως βλέπουμε από τα στοιχεία του ΟΠΑΠ κόστισε 40 ευρώ. Ο νικητής πόνταρε αρκετά για ένα σύστημα και δικαιώθηκε.

Η ταυτότητά του παραμένει άγνωστη. Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου δέχεται βροχή ερωτήσεων αλλά δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ποιος ή ποια κέρδισε τα χρήματα.

Στην Αττική και συγκεκριμένα στη Νέα Ιωνία και τον Άλιμο, συμπληρώθηκαν τα άλλα δύο τυχερά δελτία με πέντε επιτυχίες που κέρδισαν από 71.000 ευρώ έκαστο.

Οι νικητές της χθεσινής κλήρωσης στο τζόκερ

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 3, 7, 14, 29 και 38. Τζόκερ κληρώθηκε ο αριθμός 12. Πιο αναλυτικά η κλήρωση και η διαλογή…

Η… ιστορία των αριθμών του τζοκερ

Βάσει των επίσημων στοιχείων που είναι διαθέσιμα και στο www.opap.gr από τις σχεδόν 2.000 κληρώσεις που μετράει το Τζόκερ στην ιστορία του, οι αριθμοί που έχουν κάνει τις περισσότερες εμφανίσεις τους στην πεντάδα είναι το 37 με 252 εμφανίσεις, το 34 με 242 εμφανίσεις, το 32 με 239 εμφανίσεις, το 18 με 237 εμφανίσεις, το 13 με 236 εμφανίσεις.

Αντίστοιχα, οι αριθμοί ΤΖΟΚΕΡ του ΟΠΑΠ που έπιασαν κορυφή μέσα στα χρόνια είναι το 6 με 112 εμφανίσεις, το 16 με 111 και το 3 με 108. Ένα από τα πιο δημοφιλή και εύκολα συστήματα στο Τζόκερ, όπως αναφέρουν πρακτορεία, είναι η επιλογή 5 αριθμών στο πεδίο των 45 αριθμών και όλα τα Τζόκερ στο πεδίο των 20 αριθμών, με κόστος 10 ευρώ. Το σύστημα αυτό επιλέγεται πολλές φορές από επίδοξους παίκτες που θέλουν να σιγουρέψουν ότι θα πιάσουν τουλάχιστον τον αριθμό ΤΖΟΚΕΡ του ΟΠΑΠ.

Πηγή

Παίρνει ένα φύλλο αλόη βέρα και το τρίβει στα μαλλιά της. Θα εκπλαγείτε με αυτό που συμβαίνει σε 5 μόλις λεπτά

Πτώση τουρκικού αεροπλάνου στη Σμύρνη – Νεκροί οι πιλότοι