Του ζήτησε Ξαφνικά να Χωρίσουν γιατί “πάει” με Άλλους… Όταν Κατάλαβε όμως με ΤΙ τον “Κερατώνει” έπαθε το Σοκ της Ζωής του

Εσείς πιστεύετε στα φαντάσματα; Η γυναίκα σε αυτή την ιστορία το κάνει σίγουρα. Έρχεται από την Αγγλία και έχει μια ιστορία να μας πει.

Η Amethyst Realm, ισχυρίζεται ότι έχει συνευρεθεί με 20 φαντάσματα και ότι αυτές τις οι εμπειρίες την έχουν καταστήσει ανίκανη να απολαμβάνει “να το κάνει” με έναν πραγματικό, ζωντανό άνθρωπο.

Η γυναίκα, δουλεύει ως σύμβουλος καθοδήγησης για την πνευματική σφαίρα. Οι στενές επαφές της με τα φαντάσματα συμβαίνουν εδώ και 12 χρόνια.

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι η πρώτη της σεξουαλική εμπειρία με φάντασμα, έγινε ενώ συγκατοικούσε με τον αρραβωνιαστικό της. Επιπλέον, πιστεύει ότι αποπλάνησε με επιτυχία το ίδιο φάντασμα, όταν ο αρραβωνιαστικός της έλειπε από το σπίτι.

Δεν είναι σε θέση να δει τα φαντάσματα με τα οποία κοιμάται. Ωστόσο, ισχυρίζεται ότι μπορεί να αισθανθεί την παρουσία τους. λέει, ότι είχε σχέση με το φάντασμα πίσω από την πλάτη του αρραβωνιαστικού της για τρία χρόνια μέχρι να την πιάσει στα πράσα.

Η Amethyst επέλεξε το φάντασμα, αντί για τον αρραβωνιαστικό της. Τώρα, εξετάζει την ιδέα της εγκυμοσύνης ενός φαντάσματος. Επίσης γνωστή ως «φανταστική εγκυμοσύνη».

Δεν είναι η μόνος με αυτή την άποψη. Οι Μπόμπι Μπράουν και Κέσα, έχουν επίσης ισχυριστεί ότι είχαν στενές επαφές με το  είδος.

Ο Alexander Holder είναι ένας ερευνητής φαντασμάτων που ρίχνει φως σε αυτή την υπόθεση. Δεδομένου ότι τα φαντάσματα δεν εκπέμπουν ζεστασιά, δημιουργεί αμφιβολίες σχετικά με τους ισχυρισμούς αυτών των ανθρώπων.

Οι διαταραχές ύπνου και η παράλυση ύπνου είναι πολύ πιθανότερες εξηγήσεις για το τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Αυτοί οι τύποι διαταραχών, μπορούν να προκαλέσουν εξαιρετικά ζωντανές παραισθήσεις.

Credit: goodfullness.net

 Πηγή: viralman

Τι Φόρεσες Κουκλίτσα μου και Πήγες και στο Γάμο; 30 Νυφικά που Βγάζουν Μάτι και θα σας Κάνουν να Αλληθωρίσετε

23 Αταίριαστα Ζευγάρια που Αποδεικνύουν ότι ο Έρως είναι Τυφλός. Το 11ο και το 13ο, θα σας Σοκάρουν