Τέλειες boho μπούκλες χωρίς σίδερο; Ναι, γίνεται!

Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία, τόσο πιο δύσκολο είναι να ισιώσεις τα μαλλιά σου με το πιστολάκι ή την πρέσα ισιώματος. Ο ιδρώτας τρέχει ποτάμι ακόμη και στη σκέψη μιας ώρας προετοιμασίας, που χαλάει μέσα σε λίγη ώρα από την υγρασία και τη ζέστη.

Γι’ αυτό, το καλοκαίρι είναι καλύτερο να προτιμάς πιο εύκολα χτενίσματα, που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου στο άψε-σβήσε χωρίς σίδερο για μπούκλες ή πρέσα. Εμείς ανακαλύψαμε δύο τεχνικές που θα σου χαρίσουν τις πιο πετυχημένες boho μπούκλες του καλοκαιριού μέσα σε λίγα λεπτά.

shutterstock_198611522-thumb-largeΑν δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεση σου το πρωί που ετοιμάζεσαι για το γραφείο, μπορείς να φτιάξεις τα μαλλιά σου από το προηγούμενο βράδυ. Επιπλέον, καλό είναι να χρησιμοποιείς και ένα προϊόν styling που θα “κλειδώσει” το αποτέλεσμα.

1. Εφάρμοσε το προϊόν styling σε νωπά μαλλιά και χώρισέ τα σε δύο μέρη και έπειτα σε λεπτές τούφες. Στη συνέχεια, άρχισε να φτιάχνεις μία μπούκλα σε κάθε τούφα με τα δάχτυλά σου. Πάρε ένα μεγάλο τσιμπιδάκι και συγκράτησε στο τελείωμά της κάθε μπούκλας που φτιάχνεις. Περίμενε να στεγνώσουν τα μαλλιά σου, αφαίρεσε τα τσιμπιδάκια προσεκτικά και στο τέλος, ψέκασε τις μπούκλες σου με λίγη λακ.

2. Ένας εύκολος τρόπος για να φτιάξεις μπούκλες εύκολα και γρήγορα, είναι να δημιουργήσεις πλεξούδες στα μαλλιά σου. Αφού εφαρμόσεις το σωστό προϊόν styling, χώρισε τα μαλλιά σου σε δύο μέρη και άρχισε να φτιάχνεις στο καθένα μία πλεξούδα από το ψηλό σημείο της χωρίστρας σου. Κάνε το ίδιο και στο δεύτερο μέρος και πιάσε με ένα λαστιχάκι κάθε πλεξούδα στο σημείο που τελειώνει. Έπειτα, άνοιξε ελάχιστα τις πλεξούδες με τα δάχτυλά σου για να μην είναι τόσο σφιχτά. Άφησε τα μαλλιά σου να σταγνώσουν φυσικά, εφάρμοσε λίγη λακ για δυνατό κράτημα και θα έχεις έτοιμες τις boho μπούκλες σου.

 

 

Πηγή: Youweekly

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΛΠΟ | ΔΕΙΤΕ πως θα κάνετε την τουαλέτα σας να ΑΣΤΡΑΦΤΕΙ !!

Το νεογέννητο μωρό της, δεν θα έχει την τύχη να γνωρίσει τη μαμά του. Ο λόγος; Κάτι που έκανε 3 φορές την εβδομάδα…