Σοκαρισμένη νύφη μαθαίνει την πραγματική ταυτότητα του στρiπερ που είχε στον γάμο της. Ποτέ δεν φανταζόταν πως…

Ένα παντρεμένο ζευγάρι μίλησε για το σοκ που πήρε όταν κατάλαβαν πως ο βιαστής John Worboys έκανε στριπτίζ στον γάμο τους. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 1991, προσέλαβε τον στρίπερ στην μεγάλη τους μέρα χωρίς να ξέρουν την σκοτεινή του πλευρά.

Η παράστασή του έγινε πολύ πριν τον τρόμο που κράτησε από τον Ιούλιο του 2007 ως τον Φεβρουάριο του 2008. Ο Worboys έχει συνδεθεί με πάνω από 100 βιασμούς ή επιθέσεις στο πίσω μέρος του μαύρου του ταξί.

 

Μιλώντας στο Sunday Mirror, η νύφη είπε: “Ρίχνει μία φρικιαστική σκιά πάνω στην μέρα αυτή. Ο Worboys χρησιμοποιούσε το όνομα ‘Terry the Minder’. Έκανε παραστάσεις για 13 χρόνια από το 1987 ως το 2000.

Το βίντεο δείχνει τον Worboys να κάνει στριπτίζ πριν κάνει κάποιες άσχημες κινήσεις – συμπεριλαμβανομένου και του να της δαγκώσει τον ποπό.

“Με κάνει να αηδιάζω τώρα που ξέρω τι είδους άνθρωπος ήταν στον γάμο μου και στο σαλόνι μου μαζί με τους συγγενείς και τους φίλους μου. Είναι τραυματικό το να θυμάμαι εκείνη τη μέρα.”

Αναμένεται να αποφυλακιστεί στις ερχόμενες εβδομάδες και αυτό έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως ‘ο Θεός τον έχει συγχωρήσει για τα εγκλήματά του.”

Πηγή μέσα από την φυλακή δηλώνει πως αποτελεί ακόμα κίνδυνο για τις γυναίκες. Λέει πως ο Worboys νομίζει πως αναγεννήθηκε ξανά αφού αποδέχτηκε την θρησκεία και πως έχουν συγχωρεθεί τα αμαρτήματά του.

“Λέει πως έχει αλλάξει – αλλά πώς μπορεί να το αποδείξει αυτό;”

Η απόφαση να ελευθερωθεί ο 60χρονος ήρθε 9 χρόνια μετά την καταδίκη του, όταν είχε βρεθεί αντιμέτωπος με 102 καταγγέλλουσες. Πολλοί λένε πως αυτό υπονομεύει το σύστημα δικαιοσύνης και πως θα ενθαρρύνει παρόμοιες πράξεις.

Εσείς τι πιστεύετε;

Credit: dailymail.co.uk

Ερχεται σημαντική Μεταβολή του καιρού με ισχυρές καταιγίδες και χιονοπτώσεις!Ποια τμηματα επηρεαζονται!

Τεράστια Βόμβα: Στημένα τα αποτελέσματα στη Λοταρία αποδείξεων; Ποιο κόμμα Ζητά παρέμβαση εισαγγελέα…