Σε θρίλερ εξελίσσεται το πόρισμα για τον 21χρονο Νίκο Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο: Τι απίστευτο ζήτησαν οι γονείς για το νεκρό παιδί τους για να λάμψει η αλήθεια

Σε θρίλερ εξελίσσεται το πόρισμα για τον νεκρό 21χρονο Νίκο Χατζηπαύλου, το οποίο ισχυρίζεται ότι σκοτώθηκε μόνος του…
Δεύτερη πραγματογνωμοσύνη ζήτησαν οι γονείς για το νεκρό παιδί τους, μία δεύτερη δηλαδή εξέταση από νέο ιατροδικαστή στο άψυχο σώμα του γιου τους, ώστε να λάμψει η αλήθεια.

Ο Νίκος Χατζηπαύλου πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή, μια λάθος απόφαση που πήρε, όπως έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Η πολύκροτη υπόθεση που συγκλονίζει την Κάλυμνο και όχι μόνο, συμπληρώνεται με νέα στοιχεία που προβληματίζουν. Σύμφωνα με το newsit.gr. ο 21χρονος ήταν ζωντανός επί 4 ημέρες αλλά πέθανε επειδή έμεινε μόνος και αβοήθητος.

Αστυνομικές και ιατροδικαστικές πηγές προσδιορίζουν ως ημέρα θανάτου του, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου. 4 μέρες μετά την εξαφάνισή του δηλαδή.

Όλο αυτό το διάστημα ο Νίκος Χατζηπαύλου έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, σε ένα σημείο που είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες. Σε ένα «φαλακρό» βουνό που όπως έλεγαν οι διασώστες, ερευνούσαν μέρα και νύχτα.

Οι προσπάθειές τους όμως δεν στάθηκαν αρκετές. Ο φοιτητής του ΕΜΠ λύγισε και άφησε την τελευταία του πνοή, λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι της μητέρας του.

Οι πυροσβέστες επεσήμαναν ακόμη ότι είχαν ερευνήσει αρκετές φορές το σημείο, όπου βρέθηκε νεκρός ο φοιτητής και δεν είχαν δει τίποτα.

Δυστύχημα και όχι δολοφονία

Τις δραματικές τελευταίες στιγμές του άτυχου φοιτητή του ΕΜΠ που είχε εξαφανιστεί από τις 19 Νοεμβρίου στην Κάλυμνο «αποκαλύπτει» το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Ο Νίκος Χατζηπαύλου δεν δολοφονήθηκε. Ο θάνατός του οφείλεται σε ένα τραγικό δυστύχημα δήλωσε με σαφήνεια σε ΜΜΕ.
Πηγή

Οι γιατροί την έστειλαν σπίτι για να πεθάνει! Η μητέρα της όμως της έσωσε την ζωή με θεραπεία που βρήκε στο ίντερνετ! (PHOTOS)

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη!