Πονούσε φρικτά στο Πόδι της, αλλά όταν την εξέτασαν οι Γιατροί; Αυτό που ανακάλυψαν στα Κόκαλά της, τους έκανε να Παγώσουν..

Όταν η 8χρονη Abri Bentley ξύπνησε μέσα στην μέση της νύχτας με έντονο πόνο στο αριστερό της πόδι, δεν ήξερε τι να κάνει πέρα από το να φωνάξει τους γονείς της. Εκείνοι έκαναν ότι μπορούσαν για να την ηρεμήσουν ή για να σταματήσουν τον πόνο.

Χωρίς να ξέρουν τι έφταιγε, την πήγαν στα επείγοντα. Μετά από εξετάσεις, ο γιατρός είπε ότι ήταν απλά πόνος από την ανάπτυξη.

Αλλά η Abri συνέχισε να πονάει και ο πόνος συνεχώς χειροτέρευε. Οι γονείς της ήταν απεγνωσμένοι και επικοινώνησαν με το νοσοκομείο παίδων του Phoenix για να δουν αν μπορούσε να γίνει κάτι. Μετά από βιοψία, τελικά είχε γίνει η διάγνωση.

Η Abri έπασχε από το σάρκωμα του Εwing, έναν κακοήθη όγκο που επιτίθεται στα κόκαλα και τους ιστούς. Οι γιατροί ήξεραν πως δεν είχαν χρόνο για χάσιμο και ξεκίνησαν αμέσως την χημειοθεραπεία.

Συνολικά, η Abri υποβλήθηκε σε 17 γύρους χημειοθεραπείας και μετά έκανε επέμβαση για να αφαιρέσει κομμάτι από το κόκαλό της και να το αντικαταστήσει με κόκαλο από το χέρι ενός ενήλικου ανθρώπου που είχε πεθάνει.

Παρά τα όσα περνούσε, ποτέ δεν έχασε την αισιοδοξία της και βρήκε ακόμα και ψευδώνυμο για το νέο της μέλος. Το ονόμαζε “arg”, έναν συνδυασμό του “arm” (χέρι) και “leg” (πόδι). Ο καρκίνος της είναι πλέον σε ύφεση και μαθαίνει να περπατάει και πάλι από την αρχή. Η γρήγορη διάγνωση έκανε δυνατή την επέμβαση και η οικογένεια θα νιώθει για πάντα ευγνωμοσύνη προς το μέρος τους.

Η Abri έχει περάσει πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια αλλά είναι ένα πολύ γενναίο κορίτσι με θέληση για ζωή. Με αυτή την προσωπικότητα και το χιούμορ της, το μέλλον της σίγουρα διαγράφεται λαμπρό!

Credit: hefty.co

Πηγή

Όταν γέννησε τα Τρίδυμα, είδε πως τα Κεφάλια τους είχαν Παράξενο σχήμα. Η διάγνωση του Γιατρού; Της έκοψε το αίμα…

Συνταγές για ζύμες!!! (Ζύμη σφολιάτα, κουρού, κρούστας, πίτες, πίτσα, κρέπες, πεϊνιρλί, τυροπιτάκια, κρουασάν, ψωμί του τοστ)