Πέθανε Έλληνας ηθοποιός! Η είδηση που έγινε γνωστή μέσω facebook!

Μια δυσάρεστη είδηση ανακοινώθηκε και ο καλλιτεχνικός χώρος έπεσε σε βαρύ πένθος.

Ο Μάνος Σταλάκης, έφυγε από την ζωή και η είδηση ανακοινώθηκε με μια ανάρτηση στο facebook:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το σχόλιο του Νίκου Μαστοράκη για την απελευθέρωση Λεμπιδάκη που «χειροκρότησε» όλο το ίντερνετ!

«Ο Μάνος Σταλάκης συνήθιζε -όσοι τον ήξεραν πιο προσωπικά το γνωρίζουν- να μελετάει τους ρόλους του δουλεύοντας το λόγο με το χρονόμετρο που χρησιμοποιούν οι μουσικοί. Ένα από τα κείμενα πάνω στα οποία εξασκούσε τη φωνή του λοιπόν,για να διατηρεί τη φόρμα του όταν δεν έπαιζε στο θέατρο, ήταν το «Πεθαίνω σαν χώρα» του Δημήτρη Δημητριάδη.Το οποίο αν δεν κάνω λάθος ήθελε και κάποια στιγμή να παίξει. Από ένα άλλο κείμενο του ίδιου συγγραφέα, το θεατρικό μονόλογο «Μετάνοια»,του αφιερώνω ένα μικρό απόσπασμα αποχαιρετώντας τον με βαριά καρδιά για το αναπότρεπτο της εξαφάνισής του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλεία: Σκοτώθηκε σε σφοδρό τροχαίο ο Παναγιώτης Μυλωνάκης – Σκληρές εικόνες στο σημείο της τραγωδίας [photos-video]

«Ανθρωποπρέπεια. Αυτή είναι η αλήθεια του ανθρώπου. Ο άνθρωπος είναι άνθρωπος.Αυτή είναι η ανθρωποπρέπεια. Ο άνθρωπος ζει ανθρωποπρεπώς , ο άνθρωπος πεθαίνει ανθρωποπρεπώς. Ανθρωποπρεπέστατα. Τίποτα άλλο. ‘ Ο,τι κι αν είναι ο άνθρωπος , ο άνθρωπος είναι ανθρωποπρεπής.Αυτό είναι.’ Εξω από τον τάφο και μέσα στον τάφο.Τίποτα πιο πέρα απ’ αυτό. Μόνον αυτό.Αυτο που είναι ο άνθρωπος.Είναι τόσο απλό. Τίποτα πιο απλό δεν υπάρχει. Το πιο αβάστακτο, το πιο τρομερό, αλλά το πιο απλό.»»

Πηγή: Youweekly.gr

Το σχόλιο του Νίκου Μαστοράκη για την απελευθέρωση Λεμπιδάκη που «χειροκρότησε» όλο το ίντερνετ!

Κρήτη: Το φαινόμενο που δεν μπορούν να εξηγήσουν ούτε οι επιστήμονες [Εικόνες-Βίντεο]