Πάτρα: Ο ντελιβεράς έχει φαντασία και πέρασε σε άλλο επίπεδο ενόψει Χριστουγέννων [pic]

Οταν έχεις φαντασία, καλή διάθεση και πάνω απ όλα, αυτοπεποίθηση για ό,τι κάνεις, το αποτέλεσμαν δεν μπορεί παρα να είναι εντυπωσιακό. Ένας ντελιβεράς στην Πάτρα, μοιράζει πλατιά χαμόγελα με την ιδέα του για να κάνει τις διανομές την περίοδο των Χριστουγέννων…
Έχει ένα κοινό δίκυκλο για να μετακινείται στη δουλειά του και να παραδίδει τις παραγγελίες, ωστόσο κατάφερε να το μετατρέψει ίσως στο πιο εκκεντρικό μέσο για delivery στην Πάτρα.

Κάποιοι θα αρκούνταν σε μια στολή Αγιου Βασίλη, ωστόσο ο Μιχάλης Νάτσικας πήγε τη διανομή καφέ και φαγητού ένα βήμα παρακάτω. Στόλισε -κανονικά όμως- το δίκυκλό του, με χριστουγεννιάτικα δεντράκια, γιρλάντες, γκι, πρόσθεσε φώτα LED, τοποθέτησε ακόμη και λούτρινα κουκλάκια στο μπροστινό μέρος.

Πέρα από την κλασική κόρνα, το Χριστουγεννιάτικο δίκυκλο του Μιχάλη διαθέτει και καμπανάκια σαν κι εκείνα του έλκυθρου του Αγιου Βασίλη.

Οι αντιδράσεις του κόσμου, όταν φτάνει η παραγγελία τους στο σπίτι και βλέπουν τον Μιχάλη με το όχημά του, είναι από ένα απλό χαμόγελο, εως εκδηλώσεις θαυμασμού, φωτογραφίες, selfie κ.α.

Εμείς ευχόμαστε στον Μιχάλη, να συνεχίσει με αυτή τη διάθεση, να προσφέρει χαμόγελα και να οδηγεί πάντα με προσοχή στον δρόμο.

Μποναμάς 500 – 1.000 ευρώ πριν τα Χριστούγεννα

Τραγωδία στο Ίλιον: «Πήρα το παιδί νεκρό στα χέρια μου…» – Η δραματική περιγραφή του πατέρα