Πατέρας Προειδοποιεί: «Μην Πίνετε Παγωμένο Νερό όταν Κάνει Πολλή Ζέστη. Εγώ το Πλήρωσα Ακριβά…»

Είναι η αρχή του Ιουλίου και πολλοί από μας έχουμε ήδη κουραστεί από την ζέστη. Παρόλο που ο ζεστός καιρός είναι ωραίος, ο καύσωνας δεν είναι και είναι σημαντικό να παραμένουμε ενυδατωμένοι.

Ένας άντρας από το Houston του Τέξας το ξέρει αυτό πολύ καλά, αλλά προειδοποιεί τους πάντες για τους κινδύνους του να πίνεις πολύ κρύο νερό σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στις 3 Ιουλίου, ο Adam Schaub έκοβε ξύλα με τον πατέρα του όταν άρχισε να γίνεται κόκκινος και αποφάσισε να δροσιστεί. Πήγε στο φορτηγό του πατέρα του και κατέβασε δύο μπουκάλια νερό, αλλά μετά από λίγο άρχισε να νιώθει άρρωστος.

«Παραξενεύτηκα γιατί αφού ήπια το νερό, το μυαλό μου άρχισε να θολώνει. Τα χέρια μου άρχισαν να τρέμουν λες και είχαν παραλύσει και το στομάχι μου με ενοχλούσε.»

Μέσα στο φορτηγό, ο Adam άρχισε να ζαλίζεται και ανοίγοντας την πόρτα λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με το κεφάλι του το πεζοδρόμιο. Είχε σπάσει την μύτη και τραυματίσει το χείλος του αλλά ευτυχώς δεν είχε άλλα τραύματα.

Όλα πήγαν καλά και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον Dr. Sarah Jarvis, όταν πίνεις γρήγορα κρύο νερό, είναι πιθανό να νιώσεις ξαφνικό πόνο και ζαλάδα.

«Εάν πιεις κάτι πολύ κρύο, πολύ γρήγορα, η θερμοκρασία στον ουρανίσκο θα διεγείρει τα νεύρα της περιοχής. Αυτό θα προκαλέσει απότομη σύσπαση και στην συνέχεια επέκταση των αγγείων στην ρινική κοιλότητα.»

«Ο εγκέφαλος θεωρεί πως αυτά τα μηνύματα έρχονται από το μέτωπο, γιατί οι ίδιες νευρικές απολήξεις περνάνε και από εκεί.»

Η ανάρτηση του Schaub έχει κοινοποιηθεί πάνω από 650,000 φορές και ελπίζει να μάθουν όσοι περισσότερο γίνεται για αυτόν τον κίνδυνο του καλοκαιριού.

«Μπορεί να λιποθυμήσεις. Το κρύο νερό είναι καλό, αλλά όχι σε μεγάλες ποσότητες. Το καλύτερο είναι το νερό σε θερμοκρασία περιβάλλοντος εάν χρειάζεσαι άμεση ενυδάτωση.»

Πηγή

Θρiλeρ με την εξαφάνιση της 59χρονης στη Λάρισα – Τι είπε σε δύο φίλες της λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της

11 Φωτογραφίες Γυναικών Πριν Και Μετά Το Νυφικό Μακιγιάζ. Η 4η Κοπέλα Απλά Μεταμορφώθηκε!