Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός παράτησε τα πάντα και έγινε μελισσοκόμος!

Εγκατέλειψε την Αθήνα και πλέον ζει στο Πήλιο!

Ο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός πήρε μία μεγάλη απόφαση ζωής πριν μερικά χρόνια, εγκαταλείποντας τα πάντα για να γίνει μελισσοκόμος!

Όπως εξήγησε, έκανε αυτό που ποθούσε η ψυχή του!

Ο λόγος για τον Γιώργο Σεϊταρίδη, ο οποίος έγινε γνωστός από τη σειρά του Mega «Singles» ως Νώντας Περιστερόπουλος, αλλά και από ταινίες, όπως το «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο».

Ο ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει, λοιπόν, την Αθήνα και μαζί με τη σύντροφό του, Όλγα Θανασία, έχουν μετακομίσει εδώ και λίγα χρόνια στο Πήλιο. Ο Σεϊταρίδης είναι πλέον μελισσοκόμος και όπως είχε δηλώσει: «Τη μελισσοκομία την ξεκίνησα ως χόμπι, αλλά τώρα πια την έκανα επάγγελμα».

«Τη μελισσοκομία την ξεκίνησα ως χόμπι, αλλά τώρα πια την έκανα επάγγελμα», ήταν η ατάκα του όταν αποχαιρετούσε την υποκριτική και μετακόμιζε στη Μαγνησία για να κάνει επάγγελμα το αγαπημένο του χόμπι, αλλάζοντας όλη του τη ζωή.

Ενδιαφέρον, μάλιστα, έχει και όσα είπε για τα προηγούμενα χρόνια ως ηθοποιός: «Αυτό που ζήσαμε ήταν ο «χρυσός» μεσαίωνας. Μια καλοστημένη κομπίνα μέσω της οποίας παραμύθιαζαν τον κόσμο μοιράζοντας χρήμα. Οταν μασήσαμε και πέσαμε θύματα της κατάστασης, τα θέλησαν όλα πίσω. Ζούμε την απόλυτη μαυρίλα, αλλά θα περάσει. Οταν άλλωστε πιάνεις πάτο δεν έχεις παρά να ξαναβγάλεις κεφάλι προς την κορυφή.
Ο τελικός απολογισμός θα μας βρει με συνείδηση που θα είναι περισσότερο φωτεινή. Είναι σαν τις Χολιγουντιανές ταινίες όπου στο τέλος κερδίζει πάντα ο καλός».

Δείτε φωτογραφίες από τη νέα του ζωή

 

 


πηγη: reporter.com.cy

Χάνουν Το Δίπλωμά Όσοι Οδηγοί Καπνίζουν Δίπλα Σε Παιδιά

MasterChef: Ξέσπασε ο Σταμάτης στον αέρα! «Προκαλώ όποιον έχει βγει» [Βίντεο]