Οδηγός πήγε να πουλήσει «μαγκιά» και έπεσε πάνω στην πιο δυνατή γυναίκα της Σιβηρίας! (βίντεο)

Δεν ήξερες, δεν ρώταγες… Τη φράση αυτή θα πρέπει να θυμάται εφεξής ο οδηγός που χωρίς να το ξέρει προκάλεσε την οργή της Οξάνα Κοσέλεβα σε χώρο στάθμευσης στη Σιβηρία.
Αυτό που δεν γνώριζε ο οδηγός, που ακούει στο όνομα Αρτιόμ, όταν αποφάσιζε να κάνει επικίνδυνες μανούβρες, ήταν ότι η γυναίκα με την οποία τσακώθηκε, η 34χρονη Οξάνα είναι η πιο δυνατή γυναίκα στη Σιβηρία.
«Τον είδα να κάνει μανούβρες και του φώναξα “τι κάνεις; εδώ είναι χώρος στάθμευσης”. Στη συνέχεια τον είδα να μου λέει κάτι και δεν άντεξα» εξήγησε η Κοσέλεβα πώς ξεκίνησε το περιστατικό.
Η συνέχεια ήταν άκρως ντροπιαστική για τον Αρτιόμ καθώς η 34χρονη γυναίκα φαίνεται στο βίντεο να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου του, να τον βάζει στην πλάτη της και να τον… τοποθετεί στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της. Στη συνέχεια και αφού κάνει 100 μέτρα με το ΙΧ της, η Κοσέλεβα τον βγάζει από το πορτ μπαγκάζ και τον αφήνει στη μέση του δρόμου.
Μετά τη δημοσιότητα που πήρε το βίντεο ο ντροπιασμένος Αρτιόμ είπε ότι «δεν συνέβη και τίποτα» εξηγώντας ότι δεν αντέδρασε γιατί τελικά αναγνώρισε την Κοσέλεβα.

Tι κάνει η Αλόη στο σώμα σας. Γιατί οι Αιγύπτιοι το ονόμαζαν το φυτό της αθανασίας!

Μία γυναίκα Έκραξε αυτή τη μάνα που θήλαζε δημόσια το παιδί της! Τότε ο 6χρονος γιος της, έδωσε την καλύτερη απάντηση!