Ντροπή. Πέθανε αγαπημένος ηθοποιός και οι συνάδελφοι του δεν πήγαν στην κηδεία!

Πρόκειται για έναν πολύ αγαπητό ηθοποιό, ο οποίος έβαλε το λιθαράκι του στην εξέλιξη και στην πρόοδο του θεάτρου. Που συμμετείχε σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και ο κόσμος του είχε ιδιαίτερη αδυναμία.
Ωστόσο, το περασμένο Σάββατο 20 Οκτωβρίου ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων, γεμάτος ικανοποίηση για όσα κατάφερε. Ωστόσο, φαίνεται πως οι συνάδελφοι ήταν πολυάσχολοι και δεν παρευρέθηκαν στην κηδεία του, αφού μάλλον δεν είχαν κάτι να κερδίσουν. Το ξέρω πως ακούγεται σκληρό αλλά έτσι είναι η πραγματικότητα. ΣΚΛΗΡΗ.
«Ποσο ένιωσα άσχημα και ντράπηκα σημερα…. κηδεία Χρήστου Παπαδόπουλου……Απουσίαζαν ΟΛΟΙ….Ούτε ένα τηλεοπτικό κανάλι, ενας δημοσιογράφος, πολλά ήταν και τα στεφάνια που κατατέθηκαν εκ μέρους άλλων, που είναι οι συμπολίτες μας, που είναι οι συνάδελφοι ηθοποιοί …. ήταν παρών Ο Δήμαρχος Λεμεσού, Ο πρώην δήμαρχος, μερικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου με τα χρώματα κομμάτων, τρεις ηθοποιοί , και με τους παπάδες και ψάλτες δεν ξεπερνούσε τους 100…. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός Κώστας Βήχας.

 

πηγή: nassosblog.gr

Πλήθος Κόσμου Γιούχαρε τον Πάνο Καμμένο: «Παραιτήσου να σωθεί η Μακεδονία» του Φώναζαν

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΙΡΟΣ: Η αναλογική εκτίμηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό του Νοεμβρίου και η ευχή του να πέσει έξω