Μπέσσυ Γιαννοπούλου: Η συνέντευξη για την σχέση της με την Πέμη Ζούνη και οι αποκαλύψεις για την δική της πλευρά!

Τι είπε από την πλευρά του ο δικηγόρος της Πέμης Ζούνη Θέμης Σοφός;

Μετά το θέμα που προέκυψε με την Πέμη Ζούνη και την δικαστική τους κόντρα η Μπέσσυ Γιαννοπούλου μίλησε στα αποκαλυπτικά σε μια συνέντευξη κόλαφος!

Η ίδια είπε συγκεκριμένα!

«Έγινα το πρόσωπο της ημέρας χωρίς να το θέλω! Μπήκαν καινούργιοι όροι στη ζωή μου όπως ομηρία, αρπαγή, και παρακολουθώ κι εγώ τα γεγονότα με ψυχραιμία και υπομονή όλη την κατάσταση που χωρίς την θέληση μου με έχει κρεμάσει στα μανταλάκια.

Όλα αυτά ξεκίνησαν ύστερα από 18 παραστάσεις. Και ξεκίνησαν με κάποια δημοσιεύματα για μια φωτογραφία που ήταν μοντάζ. Αν θυμάσαι λοιπόν τότε, με μια δήλωση που είχε βάλει εμένα η κ Ζουνη σαν εταιρία εκτέλεσης να δώσω προς τα Μέσα είχαμε παραδεχτεί πως ήταν μοντάζ, γιατί ήταν μοντάζ. Η κ. Ζούνη λοιπόν μαζί με το Ίδρυμα Κακογιάννη τεκμηριώνουν ότι δεν υπήρχε η συνδρομή του σκηνοθέτη στην παράσταση με μια μελέτη. Κανείς όμως από τις δύο πλευρές δεν έχει μιλήσει για αυτή τη μελέτη. Ήρθε η ώρα λοιπόν να μιλήσω εγώ για το πως τεκμηριώνει η πλευρά της κας Ζούνη, γιατί εγώ δεν την λέω η τέως συνεργάτης, τολμώ να λέω το όνομα της.

Η κά Ζούνη λοιπόν είπε ότι επειδή τα τεκμήρια που έχουν αποσταλεί και από τις δύο πλευρές είναι ημέηλ που έχουν αποσταλεί μέσω της πλατφόρμας της Google δεν μπορεί να μας εξηγήσει ή να βγάλει το συμπέρασμα αν είναι αληθινά ή ψεύτικα. Άρα δεν τεκμηριώνεται στο πρώτο του αποτέλεσμα καμία απάτη.

Τα ημέηλ όλα που στάλθηκαν από τους λογαριασμούς, τους ψεύτικους λογαριασμούς όπως ισχυρίζεται το 2015 και το 2016, έχουν αποσταλεί από μια συγκεκριμένη μάρκα κινητού. Αυτό το κινητό ανήκει σε εμένα όντως, το οποίο όμως αγοράστηκε τον Φεβρουάριο του 2017! Άρα είναι αδιανόητο ημέηλ 2 ετών να υπάρχουν στο ίδιο κινητό και αυτό να είναι το τεκμήριο της αντιδίκου μου.

Εγώ ως παραγωγός είχα ένα γραφείο. Κάποια στιγμή λοιπόν, τον Δεκέμβρη του 2015 αυτό το γραφείο πήρε φωτιά. Συγκεκριμένα ήμασταν μέσα μόνο εγώ και η κυρία Ζούνη. Κάηκε από ένα κερί που είχαμε αφήσει μέσα σε ένα τραπεζάκι όταν ήμασταν στο γραφείο από ένα λάθος. Εκεί ο σύζυγός της είπε ότι υπάρχει ένα κενό γραφείο στους Αμπελοκήπους για να μου το παραχωρήσει και έτσι μείναμε μαζί. Μπορούσε οποιαδήποτε στιγμή να γυρίσει σπίτι της και εγώ στο δικό μου αλλά όταν τελειώναμε 6-7 το πρωί και έπρεπε να είμαστε στο γραφείο στις 11 αρχικά και πριν την πιο στενή σχέση που αναπτύχθηκε αποφασίζαμε να είμαστε μαζί.

Μου ζητάει στη μήνυση της να της πληρώσω τα χρήματα από το σπίτι που μας παραχώρησε ο πρώην σύζυγός της για να συγκατοικήσουμε. Όλη τη ΔΕΗ, όλο το ενοίκιο, τα πάντα! Δηλαδή ότι το είχα μόνο εγώ! Η κα Ζούνη που ήταν; Εκεί έμενε! Την χρονική περίοδο που μιλάει για αρπαγή δούλευε στο θέατρο, πήγαινε στη σχολή, έβλεπε την οικογένεια της, φίλους μας… Αν κάποια στιγμή πιεζόταν είχε όλη την ελευθερία να ανοίξει τη πόρτα και να φύγει! Εκεί μιλάμε για μια σχέση 2 ετών που έπαιζε κάποια κυρία της τέχνης ένα ρόλο για να πάρει ρόλους, χρήματα, με δόλο αν το θέλεις! Αυτό είναι θλιβερό. Είναι θλιβερό! Δεν είναι εύκολο κάποιος να διαβάζει σε δικόγραφο ότι δεν την συμπαθούσα, δεν μου άρεσε ο χαρακτήρας της αλλά έμενα γιατί μου είχε προτείνει ρόλους σε κάποιους σκηνοθέτες. Είναι μια προσωπική ήττα! Μια δική μου ήττα ότι έγινε για ένα ρόλο! Όχι για την άλλη πλευρά γιατί είχε τους λόγους της! Άργησα να ανταπαντήσω στα όσα με κατηγόρησε γιατί έπαθα νευρική ανορεξία από τα όσα άκουσα! Έπρεπε να προστατεύσω το παιδί μου από τα όσα άκουσε γιατί αυτή τη σχέση την είχαμε δουλέψει και οι 2! Όλα αυτά ότι δεν μπορώ να βγω, κρατούμαι, είμαι υποχείριο… Ε δεν νομίζω ότι τώρα έναν άνθρωπο που έχει μια ηλικία μια πορεία ζωής… δεν μπορώ να παράγω κάτι γιατί λυπάμαι για αυτά που ακούω! Είναι προδοσία γιατί από έναν άνθρωπο που εμπιστεύεσαι, που θεωρείς δικό σου και εμπιστεύεσαι κομμάτια σας….

Θαύμασα τον άντρα της για το πως χειρίστηκε την κατάσταση, τον Στάθη! Ήταν μάρτυρας της κας Ζούνη γιατί είπε την αλήθεια! Όχι την αλήθεια του, την αλήθεια! Με κατηγορεί για τα χρήματα που έχασε… ότι είναι 220.000! Τα 170.00 που κόστισε η παραγωγή θα τα έχανε έτσι κι αλλιώς! Αυτό με τσάκισε! Δεν το περίμενα! Κατέθεσε στον εισαγγελέα ένα δικόγραφο, ένα τιμολόγιο με το δώρο που πήρε στο παιδί μου… 25 ευρώ! Αυτό που δεν περίμενα επίσης, με σόκαρε είναι ότι για να ανεβάσει την ζημιά που και καλά έπαθε από εμένα έφτασε στο σημείο να γράψει στο δικόγραφό της ότι μου έδωσε μαύρα 60.000!

Όλη αυτή τη κατηγορία, για να τη δέσει η κα Ζούνη έφτασε σε αυτό το σημείο αφού έχουμε χωρίσει επαγγελματικά και προσωπικά να με καλέσει σε μια καφετέρια 2 τετράγωνα από το σπίτι μου.

Και να μου δώσει προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Δεν τα πήρα ποτέ και στην δικογραφία υπάρχει ένορκη κατάθεση από τους αστυνομικούς ότι η κα Ζούνη έδωσε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και η κα Γιαννοπούλου δεν τα πήρε ποτέ.

Αυτό είναι ένα μεγάλο σημείο της δικογραφίας! Πόνος, θλίψη.. Πόνο από έναν άνθρωπο που θεωρούσα δικό μου! Ό,τι κι αν μου έλεγε θα το έκανα! Και το πιο μεγάλο σοκ είναι ότι η ομάδα της μιλάει για μια ομάδα ψεύτικων ανθρώπων που συνεργάστηκαν μαζί μου για να της κάνουν κακό! Η μήνυση είναι μόνο για μένα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην δικηγόρο μου την κα Μουράτογλου που με στήριξε από την αρχή θέλοντας να είναι σίγουρη για αυτά που της λέω! Λυπάμαι που σκέφτηκε να με κατηγορήσει για να πατήσει και που το σενάριο που έγραψε είναι λυπηρό!»

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της κας Πέμης Ζούνη, Θέμης Σοφός είπε:

«Αν η κυρία στην οποία αναφέρεστε λύνει την σιωπή της, η κα Ζούνη θα διατηρήσει την σιωπή της γιατί διατηρεί την εμπιστοσύνη της στην ελληνική δικαιοσύνη, έχει απευθυνθεί στην δικαιοσύνη και αναμένει την εξέλιξη της υπόθεσης. »

Πηγή: youweekly.gr

Η θαυματουργή δίαιτα της Ναταλίας Δραγούμη. Πως κατάφερε να χάσει 25 κιλά μέσα σε 4 μήνες

9 συνήθειες που έχουν οι αποτυχημένοι και μίζεροι άνθρωποι