Κουκουβάγια δε σταματά να αγκαλιάζει τον άνδρα που την έσωσε

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Μια κουκουβάγια “λύγισε” το Ίντερνετ. Δε σταματά να αγκαλιάζει και να ευχαριστεί με τον δικό της τρόπο τον διασώστη της.
Gigi είναι το όνομα της κουκουβάγιας που έχει συγκινήσει το Ίντερνετ. Η ιστορία της μαρτυρά μια ιδιαίτερη αλλά αληθινή σχέση αγάπης που κάνει θαύματα!

Η κουκουβάγια μεταφέρθηκε από εθελοντές στο καταφύγιο άγριων ζώων του Μισισίπι όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Το ταλαίπωρο ζώο είχε πέσει κατά λάθος σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να υποφέρει από πολλαπλά τραύματα, ενώ παράλληλα έφτασε στο καταφύγιο έχοντας βαριά ίωση.

Ο υπεύθυνος του καταφύγιου, Douglas Pojeky ήταν από την πρώτη μέρα από πάνω της. Την φρόντιζε, την τάιζε αλλά πάνω από όλα της πρόσφερε την αγάπη και την στοργή που είχε ανάγκη. Η κουκουβάγια άρχισε να χάνει κιλά και η κατάσταση της να χειροτερεύει. Ο Douglas όμως δεν το έβαλε ποτέ κάτω και δεν έχασε την ελπίδα του.

Τότε έγινε το θαύμα! Η Gigi άρχισε να βελτιώνεται. Αυτό που λάτρευε είναι να κάθεται στον ώμο του Douglas και να χορεύει. Οι φωτογραφίες με τις αγκαλιές της Gigi προς τον άνδρα που την φρόντιζε και την αγάπησε, μαρτυρούν μια δυνατή φιλία και μια ζωή που σώθηκε!

Δείτε το βίντεο:

[newsone.gr]

Εικόνες Συγκίνησης στο Σύνταγμα: Εκατοντάδες πολίτες για τα θύματα από τις φωτιές – video, pics

Οδύνη: Ο Μάρκος Κατσουλάκης «χάθηκε» μαζί με τη γυναίκα και το γιο του στο οικόπεδο της φρίκης