Το κολάν της Ζωής Τζάνη που “διχάζει” και το θέαμα που είναι αντιαισθητικό! Κρίνετε μόνοι σας και το λάθος που απαγορεύεται να κάνετε

H γυμνάστρια Ζωή Τζάνη η οποία έλαβε δημοσιότητα λόγω του δεσμού που διατηρεί με τον Γιάννη Σπαλιάρα, απαθανάτισε τον εαυτό της να κάνει ποδήλατο κάνοντας ένα λάθος το οποίο καλείστε να αποφύγετε.

Δείτε τη φωτογραφία και εντοπίστε το στυλιστικό πρόβλημα:

H συμπαθέστατη κοπέλα, φοράει ένα αθλητικό κολάν το οποίο διαγράφει την ευαίσθητη περιοχή της, κάτι το οποίο χαρακτηρίζεται και ως «πόδι της καμήλας»αφού η σχισμή στη μέση παραπέμπει σε κάτι τέτοιο. Ο λόγος που της συμβαίνει αυτό είναι επειδή ανεβάζει εξαιρετικά ψηλά το κολάν της για να τονίσει τα οπίσθιά της και το είδος του υφάσματος διαγράφει έντονα, αντιαισθητικά έως και χυδαία τα γεννητικά της όργανα.

Φορέστε λοιπόν τα κολάν σας, απολαύστε το σώμα σας και τη θηλυκότητά σας, αλλά μην φτάσετε στα όρια της χυδαιότητας αποτυπώνοντας με το ρούχο σας τα απόκρυφά σας. Δεν είναι όμορφο, είναι πολύ άκομψο. Το πόδι της καμήλας αφήστε το για την καμήλα. Τονίστε την… πίσω όψη και αφήστε την μπροστά ήσυχη! Ελάτε κορίτσια… κοροϊδεύαμε τις γιαγιάδες και τις μανούλες μας γι’αυτό, μην το κάνουμε κι εμείς!

 

ΠΗΓΗ: youweekly.gr

Ο θάνατος που τσάκισε την Ελένη Μενεγάκη τα Χριστούγεννα! Η κίνηση ανθρωπιάς και το πρόσωπο της παρουσιάστριας που δεν γνώρισε κανείς!

Όταν αυτός ο σκουπιδιάρης παρατήρησε κάτι να κουνιέται μέσα στον κάδο, έπαθε ΣΟΚ μόλις ανακάλυψε περί τίνος πρόκειται!