Καρκινοπαθής μητέρα βρήκε την πάνα του μωρού της γεμάτη με αίματα. Οι χειρότεροι της φόβοι, δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν…

Οι μητέρες και οι κόρες μοιράζονται έναν ισχυρό δεσμό.

Για τις Heather και London Wilson, ο δεσμός τους δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Η μητέρα των τριών παιδιών διαγνώστηκε με έναν μη λειτουργικό όγκο στον εγκέφαλο το καλοκαίρι του 2016. Άρχισε αμέσως τις θεραπείες για να κρατήσει την ασθένεια σε χαμηλά επίπεδα.

Λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, η οικογένεια έλαβε κάποιες καταστροφικές ειδήσεις που δεν τις περίμενε.

Η κόρη της, ηλικίας 14 μηνών, είχε έναν όγκο κροκιδωτού κοντά στις ωοθήκες της.

Αφού η μητέρα της παρατήρησε αίμα στην πάνα της London, δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το κακό που την βρήκε. Δεν ήθελε το παιδί της να περάσει τον ίδιο γολγοθά που περνούσε και η ίδια.

Τώρα αυτή η μητέρα και η κόρη είναι στον ίδιο αγώνα για τη ζωή τους καθώς πολεμούσαν τον καρκίνο μαζί.

Η θεία της Heather, Pam Hunt, δήλωσε στο Today Show: «Η Heather είναι πολεμίστρια και η London είναι πολεμίστρια ακριβώς όπως η μητέρα της. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουν και οι δύο μαζί.»

Η μητέρα και η κόρη μαζί αντλούν δύναμη η μια από την άλλη ενώ βρίσκονται σε θεραπεία στο Ινστιτούτο Καρκίνου στο Πανεπιστήμιο της Ατλάντα.

«Η μικρή είναι τόσο δυνατή», είπε η Heather. «Αγαπά τη μουσική και τον χορό. Είναι αξιολάτρευτη. Είναι πολύ όμορφη και έχει πολλές μπούκλες. Τώρα όλες έχουν φύγει και είναι πραγματικά δύσκολο.»

Τώρα, ηλικίας 17 μηνών και έχοντας υποβληθεί σε 4 μήνες έντονης χημειοθεραπείας, η London και η οικογένειά της περιμένουν με αγωνία νέα σχετικά με την κατάσταση της ασθένειάς της.

«Πριν από λίγες μέρες η μικρή υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και περιμένουμε τα αποτελέσματα. Έχω ένα έντονο προαίσθημα ότι όλα θα πάνε καλά», είπε η Heather.

Τελικά, ο παιδίατρος-ογκολόγος είπε τα νέα στην ανήσυχη οικογένεια: «Έχω καλά νέα. Ο όγκος ως εν θαύματος έφυγε. Δεν βλέπω τίποτα.»

Οι προσευχές της οικογένειας εισακούστηκαν! Ενώ η Heather εξακολουθεί να έχει το δικό της πρόβλημα, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχεί για το κοριτσάκι της.

Credit: Shared

Πηγή

Συνταγές για ζύμες!!! (Ζύμη σφολιάτα, κουρού, κρούστας, πίτες, πίτσα, κρέπες, πεϊνιρλί, τυροπιτάκια, κρουασάν, ψωμί του τοστ)

18χρονος δημιούργησε σουτιέν που εντοπίζει τον καρκίνο του μαστού