ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ! Κλινική χρέωσε την αγκαλιά της μάνας στο μωρό της!

Δεν είναι σπάνιο ασθενείς να βλέπουν στον τελικό λογαριασμό του νοσοκομείου να τους έχει χρεωθεί μέχρι και το χαρτομάντιλο για την καταρροή, αλλά κλινική στην Γιούτα το πήγε ακόμη παραπέρα.

Χρέωνε τους γονείς αν, σε περίπτωση καισαρικής, ήθελαν να πάρουν αγκαλιά τα νεογέννητα βρέφη τους μέσα αμέσως μετά τη γέννα! Η χρέωση ήταν κάτι παρακάτω από 40 δολάρια (συγκεκριμένα, 39,35 δολάρια).

maieytirio

Το θέμα έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των χρηστών του αμερικανικού Διαδικτύου μετά από την ιστορία του Ράιαν Γκράσλεϊ, ο οποίος μεταξύ διάθεσης να αστειευτεί και αγανάκτησης, ανάρτησε στο Reddit την απόδειξη από την κλινική με φωτισμένη τη… δημιουργική χρέωση.

Η ανάρτηση έγινε το βράδυ της Δευτέρας, και μέχρι το βράδυ της Τετάρτης είχε, με πάνω από 11.600 σχόλια, εκτοξευτεί στην κορυφή του Reddit.

Η γυναίκα του Γκράσλεϊ γέννησε με καισαρική στο Utah Valley Hospital του Πόρβο με τον σύζυγό της μέσα στην αίθουσα. Αφού το παιδί πήρε την πρώτη του ανάσα, τους ρώτησαν εάν ήθελαν να πάρουν αγκαλιά το νεογέννητο.

Απάντησαν θετικά, και ο Γκράσλεϊ έβαλε το μωρό στην αγκαλιά της γυναίκας του ενώ μία νοσοκόμα τραβούσε φωτογραφίες. Όταν ήρθε ο λογαριασμός, αυτό είχε μεταφραστεί σε «σωματική επαφή μετά από καισαρική» στην κατηγορία των εξόδων του χειρουργείου και τιμολογηθεί με 39,35 δολάρια.

Όπως αναφέρουν στη συνέχεια οι New York Times, εκπρόσωπος του νοσοκομείου ανέφερε πως η συγκεκριμένη χρέωση εφαρμόζεται μόνο σε περιπτώσεις καισαρικής επειδή στο χειρουργείο πρέπει να παρίσταται μία επιπλέον νοσοκόμα ώστε να διασφαλίζεται «η ασφάλεια της μητέρας και του βρέφους

 

Πηγή

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυτό το σκυλάκι προφυλάσσει την 9χρονη ακόμα και από τον…θάνατο

71Χρονη παντρεύεται τον 17χρονο φίλο του Γιου της. Το πιο Σοκαριστικό όμως είναι το ΠΟΥ Γνωρίστηκαν!