«Είχα αρραβωνιαστεί τον αδελφό της Αλίκης Βουγιουκλάκη!» Αποκάλυψη-βόμβα από πασίγνωστη ηθοποιό! (βίντεο)

Η Μαίρη Βιδάλη μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Η δημοφιλής ηθοποιός δεν έκρυψε την ενόχλησή της από την ερώτηση της δημοσιογράφου, περί άρνησής της να παίξει με την Αλίκη Βοιυγιουκλάκη, αποκαλύπτοντας τη συγγενική σχέση που την συνέδεε με τη μεγάλη ηθοποιό.

«Επειδή είσαι πολύ μικρή δεν άκουσες ή δεν κατάλαβες ή κόψανε τη συνέντευξη. Η Αλίκη τότε ήταν αδερφή μου, είχα αρραβωνιαστεί τον αδελφό της, για αυτό προτίμησα να κρατήσω την συγγενική σχέση και να μην αναμίξω την επαγγελματική, να μην παίξω μαζί της. Δεν το μετάνιωσα ποτέ, και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από την παρουσία της στη ζωή μου! Αν είναι ζευγάρι, δεν χωλαίνει η σχέση, αν δεν ταιριάζουν, θα χωρίσουν. Αν είναι συγγενική υπό την ευρεία έννοια, καλύτερα να μην εμπλακεί η μία με τον άλλο!» είπε η ηθοποιός, αποφεύγοντας να απαντήσει σε ερώτηση για τα προσωπικά της, αναφερόμενη καθαρά στον ρόλο που ενσαρκώνει.

Οι συνεργάτες της εκπομπής δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν για τον συγκεκριμένο αρραβώνα της ηθοποιού με τον κ. Τάκη Βουγιουκλάκη, ο οποίος αργότερα παντρεύτηκε άλλη ηθοποιό, την Έφ Πίκουλα. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΗΓΗ: youweekly.gr

Όταν αυτός ο σκουπιδιάρης παρατήρησε κάτι να κουνιέται μέσα στον κάδο, έπαθε ΣΟΚ μόλις ανακάλυψε περί τίνος πρόκειται!

Έστειλαν στον Γαμπρό αυτό το Βίντεο και Αυτός Αμέσως Ακύρωσε τον Γάμο. Τα Opγια που έκανε η Νύφη Δεν Περιγράφονται με Λόγια.