«Ιανός»:Αυστηρή προειδοποίηση και έκτακτα μέτρα για τη σφοδρή κακοκαιρία που θα «χτυπήσει» την Ελλάδα

Την πλήρη επιφυλακή στην Πυροσβεστική, την ΕΛ.ΑΣ αλλά και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προκάλεσε η έλευση της κακοκαιρίας, που χαρακτηρίζεται και ως μεσογειακός κυκλώνας.

O «Ιανός» είναι προ των πυλών και όπως φαίνεται φέρνει έκτακτα μέτρα.

Συγκεκριμένα, την πλήρη επιφυλακή στην Πυροσβεστική, την ΕΛ.ΑΣ αλλά και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προκάλεσε η έλευση της κακοκαιρίας, που χαρακτηρίζεται και ως μεσογειακός κυκλώνας.

‼️ Έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία ενόψει επικίνδυνων καιρικών φαινομένων Περισσότερα 🔗 https://bit.ly/3kopPYg

Gepostet von Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας am Mittwoch, 16. September 2020

Το μεσημέρι της Τετάρτης, 16 Σεπτεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να ληφθούν μέτρα, ώστε να είναι έτοιμος ο κρατικός μηχανισμός, καθώς η κακοκαιρία που αναμένεται θα είναι σφοδρή με δυνατούς ανέμους και έντονες βροχοπτώσεις στις περισσότερες περιφέρειες της χώρας.

Στην σύσκεψη αποφασίστηκε η πλήρης ενεργοποίηση του κρατικού μηχανισμού και κυρίως των υπηρεσιών αιχμής, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που είναι δυνατόν να προκύψουν από την έντονη κακοκαιρία, κυρίως αυτά των πλημμυρικών φαινομένων.

Η Πυροσβεστική στην Αττική, αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές που αναμένεται να πλήξει η κακοκαιρία «Ιανός», θα πραγματοποιήσει διασπορά δυνάμεων ώστε να υπάρχει άμεση επέμβαση, ενώ η ΕΛ.ΑΣ επίσης θα βρίσκεται σε επιφυλακή για να συνδράμει το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος και να προβεί σε απεγκλωβισμούς ατόμων εάν αυτό χρειαστεί.

www.gazzetta.gr

Γιατί θεέ μου, Νεκρή Σε Τροχαίο Η 18χρονη Κατερίνα. Ήταν Έγκυος Στον Πέμπτο Μήνα

Ανακοινώθηκε πριν λίγο..Αυτά Τα Σχολεία Κλείνουν Λόγω Κρουσμάτων – Δείτε Τη Λίστα