Η Πρώτη Συνάντηση Του Κωνσταντίνου Αγγελίδη Με Τον Γιο Του Ένα Χρόνο Μετά Το Ατύχημα

Συγκλονιστικές στιγμές ζήσαμε σήμερα στο «Mαζί σου»! Η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξένησε τη σύζυγο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ένα χρόνο μετά το τροχαίο που τον τραυμάτισε σοβαρά και τον έχει αφήσει με σοβαρά κινητικά προβλήματα. Η Εβελίνα μίλησε στην Τατιάνα σε ζωντανή σύνδεση για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου και περιέγραψε τη συγκινητική στιγμή όταν ο γιος του Αλέξανδρος πήγε στο κέντρο αποκατάστασης Φιλοκτήτης και είδε για πρώτη φορά τον πατέρα του μετά το τροχαίο!

Η Εβελίνα περιέγραψε τη συγκινητική στιγμή λέγοντας πως παρά το γεγονός ότι φοβόταν τις αντιδράσεις του γιου τους, εκείνος χάρηκε πολύ και αγκάλιασε σφιχτά τον μπαμπά του που του είχε λείψει πάρα πολύ! Σήμερα είναι τα γενέθλια του παρουσιαστή και η Εβελίνα του έκανε έκπληξη μια τούρτ

Η Εβελίνα εδώ και ένα χρόνο δεν έχει σταματήσει παρά τις δυσκολίες να πιστεύει ότι ο άντρας της θα γίνει καλά και σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι τους. Προς το παρόν ο Κωνσταντίνος δεν μπορεί να μιλήσει ούτε να τραφεί μόνος του, αλλά έχει κάνει άλματα βελτίωσης και θα συνεχίσει να βελτιώνεται με τη βοήθεια των ειδικών θεραπευτών και φυσικά την αγάπη της γυναίκας του αλλά και των φίλων του.

Δες το συγκλονιστικό βίντεο

πηγή: tlife.gr

Τώρα εξηγείται γιατί άνοιξε το Μακεδονικό: Φυσικό αέριο, ρεύμα και πετρέλαιο τα «δώρα» της Ελλάδας στα Σκόπια

Ντροπή! Μέσα στο κρύο γιατροί και πολυμεταγγιζόμενοι ασθενείς στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας!