Η μητέρα μου είναι 89 ετών και αρνείται να σταματήσει να οδηγά. Φοβάμαι μη σκοτώσει κανέναν

«Το δίπλωμα της λογικά δεν ισχύει καν. Η μόνη λύση είναι να την καταγγείλω, αλλά δεν θέλω να φτάσω μέχρι εκεί. Προσπαθήσαμε με τη λογική να την πείσουμε, αλλά δεν καταφέραμε κάτι. Αν η έσχατη λύση είναι να της φέρω την αστυνομία μπας και της κόψει καμιά βαρβάτη κλήση και τη συνετίσει, τότε θα το κάνω»

Όσο και αν την πιέζω ότι κάτι τέτοιο είναι παράνομο και ότι πρέπει να σταματήσει, εκείνη συνεχίζει να οδηγάει. Αδιαφορεί για ό, τι και να της πούμε και μας μαλώνει λέγοντας μας να μην ασχολούμαστε και ότι θα κάνει ό, τι θέλει. Αν όμως πάει και σκοτώσει κανέναν ποιος θα φταίει;

Η μητέρα μου είναι 89 χρονών και ακόμα οδηγάει. Όσο και αν την πιέζω ότι κάτι τέτοιο είναι παράνομο και ότι πρέπει να σταματήσει, εκείνη συνεχίζει να οδηγάει και έχει μάλιστα και δύο αμάξια, από τα οποία παίρνει μία το ένα, μία το άλλο για να «ξεκουράζονται» όπως λέει.

Και τα αδέρφια μου και εγώ της το λέμε συνέχεια ότι η συμπεριφορά της είναι ανεύθυνη, απαράδεκτη, επικίνδυνη και παράνομη, αλλά από το ένα αυτί της μπαίνουν από το άλλο της βγαίνουν. Αδιαφορεί για ό, τι και να της πούμε και μας μαλώνει λέγοντας μας να μην ασχολούμαστε και ότι θα κάνει ό, τι θέλει.

Αν όμως πάει και σκοτώσει κανέναν ποιος θα φταίει; Θα τα βάλουν με εμάς, τα παιδιά της που την αφήναμε να κυκλοφορεί με αυτοκίνητο και δεν της είπαμε ποτέ τίποτα. Πώς να το χειριστώ; Τί μπορώ να κάνω για να την πείσω; Το δίπλωμα της λογικά δεν ισχύει καν. Η μόνη λύση είναι να την καταγγείλω, αλλά δεν θέλω να φτάσω μέχρι εκεί. Προσπαθήσαμε με τη λογική να την πείσουμε, αλλά δεν καταφέραμε κάτι. Αν η έσχατη λύση είναι να της φέρω την αστυνομία μπας και της κόψει καμιά βαρβάτη κλήση και τη συνετίσει, τότε θα το κάνω.

Αρετή

[singlewoman.gr]

Ποιος θα διαχειρίζεται τα εκατομμύρια που μαζεύονται για τους πυρόπληκτους

Η Δανία από σήμερα απαγορεύει την ισλαμική μαντήλα σε δημόσιο χώρο