Η απαράδεκτη συμπεριφορά του Μελέτη Ηλία σε Ξενοδοχείο – Αποχώρησε χωρίς να πληρώσει με φωνές και τσαμπουκά

Ξεπέρασε κάθε όριο

Και ξαφνικά πληροφορούμαι πώς ο 38χρονος ηθοποιός Μελέτης Ηλίας, ο λειτουργός της Τέχνης, ο επαγγελματίας που «ποιεί ήθος”, ξεπέρασε κάθε όριο με την στάση του και την συμπεριφορά του σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης.

Αυτό το αγόρι λοιπόν έφτασε στην ακριτική πόλη, στην αρχή της εβδομάδας, μετά απο παράσταση που είχε στις Σέρρες, στις 03.00 τα ξημερώματα, έχοντας μεν ενημερώσει για την άφιξή του αλλά πολύ αργά.

Και μιλάμε για Αύγουστο, που τα ξενοδοχεία έχουν πληρότητα 100%. Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου, παρ όλα αυτά κατάφεραν να του βρουν δωμάτιο και να κοιμηθεί με τιμή κόστους τα 70 ευρώ. Μέχρι εδώ καλά.

Όταν το αγόρι αυτό ξύπνησε διαπίστωσε πώς το δωμάτιο είναι στο πίσω μέρος του ξενοδοχείου-δεν βλέπει θάλασσα αλλά γκαζόν- και απο εκείνη τη στιγμή άρχισε το πάρτι. Ο τύπος ξεπέρασε κάθε όριο και άρχισε να μιλάει άσχημα στο προσωπικό του ξενοδοχείο αλλά και στην υπεύθυνη επικοινωνίας.

Στην αρχή στο τηλέφωνο και κατόπιν στην ρεσεψιόν. Οι φωνές του τρόμαξαν πελάτες και προσωπικό. Μάλιστα ήταν τέτοια η αλαζονεία και η υπεροψία του που αρνήθηκε μέχρι και σε μικρά παιδιά που τον είδαν και τον αναγνώρισαν να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Ενώ του εξηγούσαν πώς είχε μεν κλείσει δωμάτιο, αλλά καθυστερημένα και πώς έκαναν προσπάθεια να τον εξυπηρετήσουν εκείνος δεν άκουγε κανέναν. Αυτό το «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε” σε ηθοποιούς νέας γενιάς είναι πολύ κακό.

Τελικώς ο τυπάκος αποχώρησε απο το ξενοδοχείο ΧΩΡΙΣ να πληρώσει, παρά το γεγονός ότι κοιμήθηκε κανονικά.

Μελέτη… μάλλον στα έχουν πεί αλλιώς ε; Είναι επιχείρηση. Και μάλιστα μαθαίνω πώς οι δικηγόροι της έχουν αναλάβει να ψάξουν την υπόθεση παρακάτω…

Πηγη; nassosblog.gr

ΕΤΣΙ θα καθαρίσετε τη μούχλα από το συρτάρι απορρυπαντικού του πλυντηρίου ρούχων

Αλλοδαποί έκλεισαν την Εθνική Αθηνών-Λαμίας στη Μαλακάσα επειδή δεν είναι ικανοποιημένοι από τις δομές