Γαμπρός δημοσίευσε φωτογραφία από το γάμο του, αλλά όλοι σχολίασαν τη νύφη – Μόλις δείτε θα καταλάβετε

Συγκεκριμένα, κάποιες γυναίκες λένε ότι αρνούνται να βγουν ραντεβού με έναν άντρα πιο κοντό από αυτές, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για την Μίντι, καθώς ο σύζυγός της έχει ύψος 81 εκατοστά. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινού φίλου το 2009 και παντρεύτηκε το 2012, όταν η κοπέλα μετακόμισε στο Σικάγο για να είναι πιο κοντά στον Σιν. “Είναι ευτυχία να είμαι παντρεμένος με αυτή τη γυναίκα. Δεν περνάει μέρα που να μην της πω πόσο την αγαπώ,” δηλώνει ο Σιν.

“Ο κόσμος πιστεύει ότι είναι γλυκιά που με αγαπάει, αλλά κάνουν λάθος. Εγώ είμαι ο άγιος σε αυτόν τον γάμο. Εγώ την φροντίζω,” προσθέτει. Παρά την ευτυχία τους, το ζευγάρι έχει γίνει στόχος πειραγμάτων μέσω του Διαδικτύου, λέγοντας, ότι ο Σιν δε θα μπορούσε ποτέ να ικανοποιήσει την Μίντι και ότι εκείνη είναι μαζί του μόνο για τα χρήματα του.

Η 36χρονη κοπέλα αναφέρει: “Απλά επειδή έχει ειδικές ανάγκες δε σημαίνει ότι δεν έχουμε καταπληκτική προσωπική ζωή. Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, αλλά ο Σιν είναι από τους πιο ερωτικούς ανθρώπους που γνωρίζω. Είναι υποτιμητικό να λένε ότι ο άντρας μου δεν μπορεί να με ικανοποιήσει και δεν τους αφορά.”

“Είμαι το πιο σ3xουαλικό άτομο που γνωρίζω,” την επιβεβαιώνει ο σύζυγός της. “Ο έρωτας είναι πιθανόν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου.” Ο Σιν γεννήθηκε με ατελή οστεογένεση ή οστεοψαθύρωση, που είναι μια γενετική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από οστά που σπάζουν εύκολα, συχνά από ελάχιστη ή καμία προφανή αιτία.

Σε ηλικία 35 ετών έχει ύψος 81 εκατοστά και έχει κοντύτερα πόδια εξαιτίας της πάθησής του, που επηρεάζει την ανάπτυξη των οστών. Μέχρι ο Σιν να μεγαλώσει κι άλλο, είχε 200 κατάγματα στα πόδια, χέρια, λαιμό, μύτη και άλλα σημεία.

“Δε μπορώ να πάω ανέμελα σε ένα κατάστημα μόνος μου. Πρέπει να προσέχω το περιβάλλον μου επειδή ένα μικρό χτύπημα μπορεί να αποβεί μοιραίο για μένα. Νομίζω ότι ο κόσμος νιώθει άβολα με την ιδέα ότι όσοι έχουν ειδικές ανάγκες έχουν και αυτοί επιθυμίες και φαντασιώσεις και τους αρέσει η ανθρώπινη επαφή,” δηλώνει ο Σιν.

Το διαβάσαμε εδώ Athensmagazine.gr

Πανικός στο σπίτι του Bachelor: Παίκτρια χτυπούσε με μανία το κεφάλι της στον τοίχο

Big Brother: Οικονομική καταστροφή μετά την αισχρή ατάκα του Αλεξανδρίδη – Ραγδαίες εξελίξεις