Εξομολόγηση 47χρονης που Σοκάρει: «Έχω πάει με πάνω από 100 παντρεμένους άντρες αλλά δεν αισθάνομαι…»

Δεν το αισθάνεται…

Μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλική επαφή με περισσότερους από εκατό παντρεμένους άνδρες – και λέει ότι βοήθησε στο να σώσουν τις σχέσεις τους – προκάλεσε οργή στο The Morning.

Η 47χρονη Gweneth Lee, είναι οικονομικός σύμβουλος από την Chelsea του Λονδίνου και γνωρίζει τους εραστές της στην ιστοσελίδα “Illicit Encounters” ενώ ισχυρίζεται ότι οι άνδρες βρίσκονται συχνά σε μακροχρόνιους γάμους χωρίς σεξ.

Μιλώντας στη Holly Willoughby και τον Phillip Schofield, η Gweneth είπε ότι οι περισσότεροι από τους εραστές της δήλωσαν ότι έχουν αναζωογονήσει τις σχέσεις τους με τις συζύγους τους και τις έκαναν πιο «χαλαρές».

Οι τηλεθεατές εξοργίστηκαν από την ιστορία της και μπήκαν στο Twitter όπου την αποκάλεσαν “αντροχωρίστρα.”

Η Gweneth, πρώην μοντέλο, πιστεύει ότι οι άντρες έρχονται σε αυτήν επειδή οι σχέσεις τους με τις συζύγους τους έχουν αλλάξει, ενώ η δουλειά, τα παιδιά και το ρουτινιασμένο σεξ τους έχουν κάνει να αναζητήσουν σεξ από κάποια άλλη γυναίκα.

Παρά το γεγονός ότι οι εραστές της είναι παντρεμένοι, δεν αισθάνεται καμία ενοχή που κοιμάται με τον σύντροφο άλλης γυναίκας.

Είπε: “Οι περισσότεροι με τους οποίους κοιμήθηκα είπαν πως η σχέση τους με τις γυναίκες τους έχουν αλλάξει προς το καλύτερο.”

“Μετά από 25, 30 χρόνια γάμου, τα ζευγάρια κάνουν σεξ μόνο σε γενέθλια, Χριστούγεννα ή στην επέτειο του γάμου τους, και είναι άθλιο αυτό.”

Συνέχισε: “Ο γάμος είναι πολύ προκλητικός, μπορεί να αγαπάς τον σύντροφό σου αλλά μετά από 25 χρόνια γάμου κι ενώ έχεις κρεμαστεί από τους πολυελαίους και έχεις κάνει πολλά άλλα τρελά πράγματα, είναι δύσκολο να κρατήσεις το σεξ πικάντικο και συναρπαστικό.”

Οι τηλεθεατές ήταν συγκλονισμένοι από τις δηλώσεις της.

Ένας σχολιαστής έγραψε στο Twitter: “Πώς μπορεί αυτή η γυναίκα να είναι ευχαριστημένη από το γεγονός ότι κοιμάται με τους συζύγους άλλων γυναικών;”

“Επιτρέπει στους άντρες να απατούν τις συζύγους τους. Απαράδεκτη,” είπε ένας άλλος χρήστης.

“Σίγουρα έχει καταστρέψει πολύ περισσότερες οικογένειες από αυτές που ισχυρίζεται πως έχει ‘σώσει’”.

Όταν η Holly τη ρώτησε για το πώς νιώθει που διαλύει μια οικογένεια και να αναστατώνει τα παιδιά που μπορεί να έχουν τα ζευγάρια, εκείνη είπε πως ακόμα κι έτσι, δεν αισθάνεται καμία ενοχή.

Η Gweneth, της οποίας περισσότεροι από τους άνδρες που έχει συναντήσει είναι πλούσιοι επιχειρηματίες με μέσο εισόδημα 60.000€ το χρόνο, είπε: “Η γυναίκα τους και τα παιδιά τους είναι η δουλειά τους και η οικογένειά μου είναι δική μου δουλειά. Όποιος είναι σε μια σχέση αποφασίζει τι μοιράζεται και τι δεν μοιράζεται με το άτομο με το οποίο συναναστρέφεται.”

[διαφορετικό]

Aσύλληπτη Tραγωδία Πρίν απο λίγο. Σκότωσε τον κουνιάδο του στο δάσος. Τον πέρασε για αγριογούρουνο

Στεναχωριούνται ή χαίρονται οι ψυχές που έχουν φύγει από αυτόν τον κόσμο;