Έστειλαν στον Γαμπρό αυτό το Βίντεο και Αυτός Αμέσως Ακύρωσε τον Γάμο. Τα Opγια που έκανε η Νύφη Δεν Περιγράφονται με Λόγια.

Το μπάτσελορ πάρτυ υποτίθεται πως είναι ο αποχαιρετισμός της εργένικης ζωής για την νύφη και τον γαμπρό. Οι περισσότεροι οργανώνουν τρελές βραδιές με φίλους καθώς θεωρείται η τελευταία μέρα της ελευθερίας. 

Μία γυναίκα, ωστόσο, το παρατράβηξε με το μπάτσελορ πάρτυ της και κατέληξε να χάνει τον άντρα της. Ο άντρας που ήταν να παντρευτεί την γυναίκα της ζωής του, ακύρωσε την μεγάλη μέρα αφού είδε σε βίντεο την γυναίκα του να το κάνει με έναν άλλον άντρα.

Σύμφωνα με αναφορές, το βίντεο κατάφερε να φτάσει στον γαμπρό. Δείχνει την γυναίκα περιτρυγιρισμένη από τις φίλες της οι οποίες ζητωκραυγάζουν καθώς εκείνη το κάνει με τον στρίπερ στο πάρτυ της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Η γυναίκα του έκανε έρωτα με νάνο στρίπερ στο μπάτσελορ πάρτυ της. Mήνες μετά, παθαίνει το σοκ της ζωής του…

 

Κάποιος ανέβασε το βίντεο στο Facebook, το οποίο έγινε viral, μαζεύοντας πάνω από 17,000 κοινοποιήσεις στο διαδίκτυο σε πολύ λίγο χρόνο.

Ο Carmelo είπε πως ο γαμπρός ακύρωσε αμέσως τον γάμο αφού είδε την γυναίκα του στο βίντεο. Το βίντεο γίνεται ακόμα πιο άσχημο προς το τέλος…

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Credit: elitereaders.com

«Είχα αρραβωνιαστεί τον αδελφό της Αλίκης Βουγιουκλάκη!» Αποκάλυψη-βόμβα από πασίγνωστη ηθοποιό! (βίντεο)

15 Διάσημες Celebrities που έχασαν την Παρθεviά τους από άλλους Διάσημους!