Επαγγελματίας Στριπτιτζού αποκαλύπτει 7 Σημάδια ότι ένας Άντρας Δεν ψάχνει για Σοβαρή Σχέση. Αν κάνει το 5, Φύγε μακρυά του!

Η Elle Stanger είναι στριπτιζέζ, φεμινίστρια, ακτιβίστρια και μητέρα που τα έχει δει όλα. Στην δουλειά της στο Portland του Oregon έχει συναντήσει όλους τους τύπους των αντρών, και καλούς και κακούς. 

Και είναι έτοιμη να δώσει μερικές συμβουλές για το με ποιους άντρες δεν θα πρέπει να κάνετε σχέση:

1. Δεν σε ακούει.

Ένας άντρας που δεν σε ακούει θέλει μόνο να κοιμάται μαζί σου. Εάν όμως βρεις κάποιον που να ακούει αυτά που του λες και τα θυμάται, τότε αξίζει να είσαι μαζί του.

2. Δεν αντέχει τις σωματικές σου λειτουργίες.

Οι γυναίκες φτερνίζονται, πάνε τουαλέτα, έχουν περίοδο. Εάν παραπονιέται για τις σωματικές σου λειτουργίες, αυτή είναι μία κόκκινη σημαία.

3. Του αρέσεις μόνο όταν είσαι όμορφη.

Εάν ο άντρας που είστε μαζί θέλει να είναι μαζί σου μόνο όταν είσαι βαμμένη και ντυμένη, του αρέσει μόνο το σώμα σου και τίποτα άλλο.

4. Δεν παραδέχεται τα λάθη του.

Όλοι κάνουμε λάθη και είναι σημάδι ωριμότητας το να τα παραδεχόμαστε. Εάν ένας άντρας δεν μπορεί να συγγνώμη τότε μοιάζει με έφηβο που νομίζει πως τα ξέρει όλα.

5. Λέει πως οι πρώην του είναι τρελές.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι αυτός το πρόβλημα και όχι οι πρώην του. .

6. Λέει πολύ σύντομα “Σε αγαπώ.”¨

Δεν γίνεται να αγαπήσεις πραγματικά κάποιον μέσα σε λίγες μέρες αφού τον γνώρισες. Τουλάχιστον θα πρέπει να έχει την συναισθηματική ωριμότητα να καταλάβει την διαφορά.

7. Δεν ζει όπως του επιτρέπουν οι πόροι που έχει.

Είναι καλύτερο να βγαίνεις με κάποιον που κάνει απλή ζωή παρά με κάποιον που κάνει ακριβή ζωή αλλά χρωστάει μία περιουσία στην τράπεζα.

Credit: elitereaders.com

Πηγή: viralman

Έξυπνος ο Μασούτης: Τι δώρα θα κάνει σε πελάτες τα Χριστούγεννα. Χτύπημα σε Σκλαβενίτη

ΕΚΤΑΚΤΟ – Σείσμος πριν λίγο …