Είναι ο Τρόμος και ο Φόβος της Aστυνομίας σε Ολη τηνΑυστραλία.

Ο διάσημος bodybuilder του Instagram Yakiboy που είναι γεμάτος τατουάζ, μίλησε για τον πρώην φίλο του Pasquale Barbaro, αποκαλώντας τον δολοφονημένο γκάνγκστερ πληροφοριοδότης της αστυνομίας.

Ο Yakiboy αρνήθηκε πως είναι μέλος οποιαδήποτε ομάδας, περιγράφοντας τον εαυτό του ως ‘Μουσουλμάνο στρατιώτη.’

Ο αστέρας των social media ήταν πολύ κοντινός φίλος του βασιλιά του υποκόσμου Barbaro, που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από δύο εκτελεστές στο Σίδνεϊ το 2016.

«Το μόνο πράγμα που μετανιώνω στην ζωή μου είναι που ήμουν φίλος με τον Pasquale,» είπε ο Yakiboy την Πέμπτη το βράδυ.

Ο Barbaro, που δολοφονήθηκε έξω από ένα σπίτι στο Earlwood τον Νοέμβριο του 2016, είχε στενές επαφές με την μαφία και διάφορους κακόφημους γκάνγκστερ.

Πέρυσι, ένας δικαστής αποφάσισε πως είχε πληρώσει δύο αφεντικά της ομάδας Brothers 4 Life για να σκοτώσουν έναν άλλο εγκληματία και υποπτευόταν πως ευθυνόταν για αμέτρητες άλλες δολοφονίες και απαγωγές.

Αλλά τελικά φήμες εξαπλώθηκαν πως ήταν πληροφοριοδότης της αστυνομίας. Είχαν γίνει και άλλες απόπειρες δολοφονίας σε βάρος του το 2015 και ήταν γνωστό πως είχε πολλούς εχθρούς.

Πηγές του υποκόσμου λένε πως χρώσταγε $1εκατομμύριο σε μία συμμορία του Σίδνεϊ και είχε πάρει αλεξίσφαιρο γιλέκο λίγες εβδομάδες πριν την δολοφονία του.

Ο bodybuilder από το Σίδνεϊ έχει 30,000 ακόλουθους στο Instagram και κάποιοι από αυτούς είναι πολύ κακόφημοι γκάνγκστερ, αν και ο ίδιος δεν τους ακολουθεί.

Τώρα, ότι και να αναρτήσει παίρνει χιλιάδες likes και σχόλια και έχει τραβήξει την προσοχή των social media λόγω των τατουάζ του.

Credit: dailymail.co.uk

Άρτα: Σπαραγμός για 19χρονο! Πέρασε από τους πρώτους στην Ιατρική και σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα

Δείτε τι συμβαίνει όταν φιλάτε το παιδί σας στο στόμα. Παιδοψυχολόγος προειδοποιεί