Δύσκολες ώρες για την Αγγελική Νικολούλη: Aποκλεισμένη στον Παρνασσό χωρίς θέρμανση και χωρίς ρεύμα!

Περιπέτεια στο ανυπόφορο κρύο!

Περιπέτεια για τη δημοσιογράφο που έκανε ρεβεγιόν στον Παρνασσό.

Πρωτοχρονιά με περιπέτεια για την Αγγελική Νικολούλη που έκανε ρεβεγιόν στον Παρνασσό. Το πρωί της Τρίτης η δημοσιογράφος ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο από το χιονισμένο τοπίο την ώρα της χιονοθύελλας, λέγοντας πως βρίσκεται αποκλεισμένη στον Παρνασσό και μάλιστα χωρίς ρεύμα και θέρμανση!

«Χρόνια πολλά με χιονοθύελλα αποκλεισμένη στον Παρνασσό! Και το χειρότερο, χωρίς θέρμανση και χωρίς ρεύμα! Είναι δυνατόν να βλέπεις Φως στο Τούνελ και να μην έχεις εσύ φως; Αχ και οι βλάβες της ΔΕΗ με το τηλέφωνο κατεβασμένο από χθες τη νύχτα και ο κόσμος εδώ έχει παγώσει. Τι να κάνουμε; Ας το πάρουμε με χιούμορ αυτό. Ας το πάρουμε με χιούμορ για να μας πάει και καλά η χρονιά. Παγώσαμε! Χρόνια πολλά! Και μην ξεχνάτε ότι το βουνό έχει τις ομορφιές του, αλλά έχει και τις παγίδες του», λέει στο βίντεο της η Αγγελική Νικολούλη που αντιμετώπισε με χιούμορ ό,τι συνέβη παρά το τσουχτερό κρύο.

[zappit]

ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ. Πείτε αντίο στον Βήχα, το άσθμα, τη βρογχίτιδα και τις λοιμώξεις! Θαυματουργό Τσάι θεραπεύει τα Πνευμόνια μια και Καλή. Χρειάζεται ΠΑΝΤΟΥ, κάνει καλό σε ΟΛΑ!!

Στιγμές που δεν σ’έχω