Δούκισσα Νομικού: Έχω πάρει κιλά, έχω κυτταρίτιδα, υπάρχει χαλάρωση και ειλικρινά δεν με απασχολεί

«Πλέον αρέσω περισσότερο στον άντρα μου»

Αποκαλύπτει πόσα κιλά ήταν πριν την εγκυμοσύνη και πόσα είναι τώρα
Μόλις δύο μήνες αφού η Δούκισσα Νομικού έφερε στον κόσμο τον γιο της Σάββα, η όμορφη παρουσιάστρια παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στο περιοδικό People και στη δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι. Από τη συνέντευξη ξεχωρίσαμε ατάκες όπως «Ναι έχω πάρει κιλά, ναι έχω κυτταρίτιδα, ναι υπάρχει χαλάρωση. Ειλικρινά δεν με απασχολεί» και «Το μωρό μας χαμογελάει συνεχώς και εγώ ειμαι η πιο γραφική χαζομαμά που υπάρχει» αλλά και το παρακάτω απόσπασμα όπου η Δούκισσα μιλάει για τα κιλά της εγκυμοσύνης:

«Καθόμαστε στο γνωστό μας μέρος στην Κηφισιά, το καφέ όπου λέγαμε τα νέα της όταν είχε μόλις μετακομίσει στην περιοχή, φεύγοντας για πρώτη φορά από το πατρικό της στη Βουλιαγμένη για να συγκατοικήσει με τον άντρα της ζωής της, τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Τότε το ερωτευμένο ζευγάρι είχε τέσσερα «παιδιά» στο σπίτι: τον Hooch, ένα μικρό γίγαντα ράτσας Dogue de Bordeaux που είχαν μεγαλώσει μαζί με τον Δημήτρη από κουταβάκι, τα D-boys, δύο πανέμορφα λαμπραντόρ, και τον Τόμι, ένα γλυκό αδεσποτάκι. Ήταν Νοέμβριος του 2016 και η Δούκισσα ήταν χαρούμενη, χαμογελαστή, αεικίνητη. Τότε δεν μπορούσε να φανταστεί πως ενάμιση χρόνο αργότερα η ευτυχία της θα είχε πολλαπλασιαστεί, θα είχε ολοκληρωθεί, θα κατάφερνε να ξεπεράσει αυτό που μπορούσε να φανταστεί.

Μου δείχνει φωτογραφίες του μικρού Σάββα από το κινητό της, δεκάδες φωτογραφίες ενός υπέροχου βρέφους που γελάει συνεχώς – όπως και τα μάτια της όταν μιλά για εκείνον. «Πες μου αν σε ζάλισα, να σταματήσω. Και στις φίλες μου το λέω, ξέρω, μιλάω συνέχεια για το μωρό!» λέει γελώντας. Η φιγούρα της δεν θυμίζει σε τίποτα λεχώνα μέσα στο στενό τζιν καμπάνα, ενώ τα δύο κιλά που δεν έχει ακόμα χάσει (είναι 59, ενώ πριν μείνει έγκυος ήταν 57) την κάνουν να δείχνει πιτσιρίκι. Ένα πιτσιρίκι που έχει στο σπίτι άλλο ένα πιτσιρίκι, τον Σάββα, όπως θα ονομάσει το γιο της – με δική της, πρώτα από όλα, επιθυμία να βγάλει το όνομα του πεθερού της».

Πηγή: hornet

Συμβαίνει Τώρα: Πέθανε Δυστυχώς, η Βιργινία Τσουδερού

Ανοίγει ΜπιτσόΜπαρo ο Βασάλος στον Βόλο και Έτρεξε η Ευριδίκη και η Ντορέττα Να Φωτογραφηθούν!