Διπλή τρaγwδiα σε Τύμφη και Λεωνίδιο: Νεκρός ο αγνοούμενος αστυνομικός – Σκοτώθηκε και αναρριχητής

Διπλή τραγωδία σε Τύμφη και Λεωνίδιο: Νεκρός ο αγνοούμενος αστυνομικός – Σκοτώθηκε και αναρριχητής

Νεκρός εντοπίστηκε μετά από πολύωρη επιχείρηση, ο πεζοπόρος που αγνοείτο από το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή της Μονής Στομίου στην Κόνιτσα.

Ο αστυνομικός, πατέρας τεσσάρων παιδιών, είχε πάει το Σάββατο για πεζοπορία με τους φίλους του, με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του.

Σε ένα σημείο εξαιρετικά δύσκολο και επικίνδυνο, που ακόμη είναι καλυμμένο από χιόνι ο νεαρός αστυνομικός γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει σε απότομη χαράδρα.

Οι φίλοι του ενημέρωσαν αμέσως την ΕΜΑΚ και την Πυροσβεστική.
Η επιχείρηση εντοπισμού του ξεκίνησε από το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά αποδείχθηκε

εξαιρετικά δύσκολη. Άνδρες της ΕΜΑΚ δεμένοι με σκοινιά προσπάθησαν να προσεγγίσουν το σημείο όπου έχει υποδείξει η παρέα του χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Παράλληλα στάθηκε αδύνατο να πετάξει το ελικόπτερο από το Άκτιο. Η Πολιτική Προστασία

της Περιφέρειας Ηπείρου κατέθεσε έγκαιρα το αίτημα, υπογράφοντας όπως πάντα και το έγγραφο για την κάλυψη του κόστους της πτήσης.

Το ελικόπτερο απογειώθηκε, υπέστη όμως βλάβη και επέστρεψε στην βάση του. Σύμφωνα με πληροφορίες η βλάβη αποκαταστάθηκε και επιχείρησε για δεύτερη φορά να πετάξει όμως και πάλι δεν στάθηκε δυνατό να προσεγγίσει τον προορισμό του λόγω των καιρικών συνθηκών.

Ο εκλιπών υπηρετούσε στο ΑΤ Πρέβεζας.

Δεύτερη τραγωδία σε λίγες ώρες – Νεκρός αναρριχητής στο Λεωνίδιο

Δεύτερη τραγωδία μέσα σε λίγες ώρες με θύματα λάτρεις του βουνού, της φύσης και της περιπέτειας. Λίγη ώρα μετά το τραγικό τέλος στην αναζήτηση του πολύτεκνου αστυνομικού,

που είχε πέσει σε χαράδρα κάνοντας πεζοπορία στην Τύμφη, έγινε γνωστό ότι έχασε την ζωή του ένας αναρριχητής, στο Λεωνίδιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ενώ ο άνδρας επιχειρούσε αναρρίχηση στην περιοχή ΤΙΤΑΝ, υπο ακόμη αδιευκρίνιστες πληροφορίες έχασε την ζωή του..

πηγη real.gr

Οι γιατροί την έστειλαν σπίτι για να πεθάνει. Η μητέρα της όμως της έσωσε την ζωή με μια θεραπεία που βρήκε στο ίντερνετ

Εποχή Σαλβίνι: «Ηρθε Η Ώρα Να Πληρώσουν Οι Τραπεζίτες» – Σαρώνει Με 34% Και Πάει Για Αυτοδυναμία