Χαμός Στο Αεροδρόμιο Της Θεσσαλονίκης: Άγριος Τσακωμός Για Την Ελένη Μενεγάκη! Επεισοδιακό Το Οικογενειακό Της Τριήμερο!

Η Ελένη Μενεγάκη είπε να περάσει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας με την οικογένειά της στην Θεσσαλονίκη αλλά με το που πάτησε το πόδι της εκεί έγινε το έλα να δεις!
Στο Youweekly.gr και στο Vanda’s blog, θα σας μεταφέρω το αποκλειστικό μου ρεπορτάζ για το επεισοδιακό σκηνικό που έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης με πρωταγωνίστρια φυσικά την… οξύθυμη Ελένη!

Αλλά για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η παρουσιάστρια σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες αναχώρησε την Παρασκευή από τα γραφεία του ALPHA μετά το τέλος της εκπομπής της μαζί με την 14χρονη κόρη της, Λάουρα, για το αεροδρόμιο με σκοπό να ταξιδέψουν προς την Θεσσαλονίκη!

Μάλιστα, εκεί θα έβρισκαν τον Ματέο με την μικρή Μαρινούλα και την Βαλέρια, καθώς οι τρεις τους είχαν φύγει μια ημέρα νωρίτερα

Φτάνοντας, λοιπόν, στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό της όταν ενώ περίμενε τις βαλίτσες της για να τρέξει στην αγκαλιά του άντρας της, οι βαλίτσες δεν έφτασαν ποτέ μπροστά της!

Περίμενε και περίμενε και περίμενε, όλοι έπαιρναν τις αποσκευές τους εκτός από εκείνη και ο εκνευρισμός που την είχε πιάσει φαινόταν στις κινήσεις της γιατί όπως μου μεταφέρθηκε χαρακτηριστικά «Είχε ρίξει τα μούτρα μέχρι το πάτωμα κι έψαχνε κάτι στην τσάντα της! Δεν το έβρισκε και γύρισε σε κάποια φάση με νεύρα και είπε χαμηλόφωνα «αι σιχτίρ» . Μετά από ένα 20′ αναμονής ήρθε μπροστά της η βαλίτσα της αλλά δεν ήταν πουθενά η βαλίτσα της μικρής Λάουρας!
«Πλησίασε με νεύρα έναν σεκιουριτά και ακόμα και μέσα από τα γυαλιά ηλίου που φορούσε φαινόταν το υφάκι που είχε! Μιλούσε με ένταση ενώ εκείνος ήταν ήρεμος και έτρεξε κατευθείαν να δει τι συνέβη! Μαζεύτηκαν 4 άτομα από το αεροδρόμιο για να την εξυπηρετήσουν κι εκείνη έκανε λες και μιλούσε στις υπηρέτριες της! Μετά από ένα μισάωρο τέλοσπάντων έφυγε από το αεροδρόμιο και με τις δυο βαλίτσες στο χέρι! Ε βέβαια, άφησε τα νεύρα της στους υπαλλήλους εκεί και έφυγε κυρία για να πάει για φαγητό και καφέ. Αυτή είναι η Ελένη άλλωστε!»

Αυτά ήταν ακριβώς τα λόγια που μου μεταφέρθηκαν από την πηγή μου και σας παρουσιάζω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda’s blog.
Καμία, πάντως, δεν είναι η έκπληξη μου γιατί είναι γνωστές τέτοιου είδους συμπεριφορές από την παρουσιάστρια… Ωστόσο, να σημειωθεί πως… η Ελένη ανέφερε στην χθεσινή της εκπομπή πως δεν έφυγε από την ΑΘήνα για το τριήμερο κάτι που δεν ισχύει αφού όπως βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr ήταν στο αεροδρόμιο! Απλά, ήξερε πως το σκηνικό αυτό μαθεύτηκε και προσπάθησε με τον τρόπο της να καλύψει το γεγονός…

Πηγη

Αλουμίνιο: Τι προκαλεί στον εγκέφαλο & πως να το απομακρύνετε!

Αυτό συμβαίνει στο σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένοι