ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυτό το σκυλάκι προφυλάσσει την 9χρονη ακόμα και από τον…θάνατο

Αυτό το σκυλάκι προφυλάσσει την 9χρονη ακόμα και από τον…θάνατο

Ένα κοριτσάκι μόλις εννέα ετών πάσχει από μια μορφή επιληψίας που παθαίνει κρίσει κάθε φορά που γελάει.

Η μικρή Μίλι από το Τσεσάιρ παίρνει ειδικά φάρμακα για να ελέγξει τις επιληπτικές κρίσεις, όμως τα έντονα συναισθήματα, ακόμα και η χαρά μπορεί να προκαλέσουν και περίπου 50 κρίσεις κάθε μέρα.
Μάλιστα αν το παιδί είναι μόνο του μπορεί να είναι θανατηφόρες, να προκαλέσουν εγκεφαλικές βλάβες ή ακόμα και πνιγμό από το σάλιο της.

Μικρά καθημερινά πράγματα που κάνουν όλα τα παιδιά, όπως να παίξει με τις φίλες της, να πάει σε ένα πάρτι γενεθλίων ή ακόμα και να κολυμπήσει στην πισίνα είναι άκρως επικίνδυνα για τη Μίλι.

Όμως τώρα η μικρούλα έχει το δικό της φύλακα άγγελο, τον σκύλο της τον Έλμο, ο οποίος μπορεί να προβλέψει πότε θα πάθει μια κρίση.

«Όταν ήταν πιο μικρή πάθαινε πιο εύκολα κρίσεις με αποτέλεσμα να μη θέλει να βγαίνει έξω, να κάνει ποδήλατο ή πατίνια. Όμως τώρα θέλει να είναι συνέχεια έξω και να ζει τη ζωή της έντονα», λέει ο πατέρας της.

Οι γιατροί έχουν δοκιμάσει 12 διαφορετικούς τύπους φαρμακευτικής αγωγής τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά καμία δεν είχε αποτέλεσμα. Μόνο ο Έλμο είναι πάντα στο πλευρό της για να τη σώσει και να την προστατέψει.
Πέρσι το καλοκαίρι ο Μίλι έπαθε μια σοβαρή κρίση την ώρα που κολυμπούσε στην πισίνα. Ο Έλμο βούτηξε και την έβγαλε έξω για να τη σώσει. Μάλιστα μπορεί να καταλάβει πότε έρχεται μια κρίση αφού η Μίλι κάνει θορύβους για να την προσέξει.

Εκείνος τότε τρέχει κοντά της και γλείφει το πρόσωπό της για να την ενεργοποιήσει και να τη γυρίζει μπρούμυτα. Τη βοηθά επίσης να βγάλει το σάλιο της και να μην πνιγεί.

Τον περασμένο Ιούνιο, το κοριτσάκι κοιμόταν στον καναπέ. Ξαφνικά ο Έλμο πήδηξε πάνω της και άρχισε να τη γλείφει και τότε κατάλαβαν όλοι ότι το παιδί είχε μια ακόμα κρίση.

«Ο Έλμο δεν χρειάζεται να εκπαιδευτεί ως προς το πώς να διακρίνει τις κρίσεις. Απλά χρειάζεται να εκπαιδευτεί ώστε να ενεργοποιεί και εμάς. Αν εκπαιδευτεί θα μπορεί να πηγαίνει παντού με τη Μίλι. Πιστεύουμε ότι έχει το χάρισμα να βοηθήσει την κόρη μας, απλά χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο με εμπειρία για να την εκπαιδεύσει», είπε η μητέρα της Μίλι.

ΠΗΓΗ: Star

ΖΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!! Το μυστικό είναι αυτό και κοστίζει μόνο 1 ευρώ!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ! Κλινική χρέωσε την αγκαλιά της μάνας στο μωρό της!