Αποκαλύψεις Φωτιά για Νατάσα Καλογρίδη: Δείτε με Ποιους «Πιτσιρικάδες» Είχε Σχέση Πριν τον Λυκουρέζο και Ποια Είναι η Πραγματική της Ηλικία…

Πόσο χρονών είναι η Νατάσα Καλογρίδη και με ποιους τα είχε πριν τον Λυκουρέζο;
Κάνουμε μια αναδρομή στην άκρως συναρπαστική και ενδιαφέρουσα ζωή της εκρηκτικής Νατάσας Καλογρίδη αποκαλύπτοντας τις σχέσεις που είχε πριν τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Οι «πιτσιρικάδες» της Νατάσας Καλογρίδη:

Η Νατάσα Καλογρίδη σίγουρα είναι μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες της showbiz. Την καρδιά της την έδωσε σε έναν και μοναδικό άντρα, με τον μόνο που χόρεψε τον χορό του Ησαΐα αλλά ο γάμος δεν κράτησε πολύ. Ο λόγος για τον Γιώργο Μενεγάτο, που μετά από 10 ημέρες γνωριμίας την ζήτησε σε γάμο, ενώ μετά από 7 μήνες χώρισαν.


Στην συνέχεια, ακολούθησε ο Γιώργος Χρήστου τον οποίο γνωρίσαμε από το FAME STORY.

H σχέση της Νατάσας Καλογρίδη με τον Νίκο Πολυδερόπουλο, τον πρωταγωνιστεί του Τατουάζ, είχε συζητηθεί πολύ ωστόσο οι δυο τους δεν είχαν παραδεχθεί ποτέ αυτόν τον έρωτα.

Η τελευταία σχέση της Νατάσας Καλογρίδη πριν τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, ήταν με τον νερό Μιχάλη-Παναγιώτη Πιλαλάκο, τον οποίο χώρισε όταν επέστρεψε από τις Φιλιππίνες.

Πόσο χρονών είναι η Νατάσα Καλογρίδη;

Σύμφωνα πληροφορίες, η Νατάσα Καλογρίδη είναι γεννημένη το 1963. Με άλλα λόγια, έχει κλείσει αισίως τα 55 της χρόνια. Και να φανταστεί κανείς ότι με το ζόρι θα πίστευε κανείς πως έχει αγγίξει τα 40.

Κατά κοινή ομολογία, πάντως, είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Πηγή: fimes.gr

Κουνούπια Τέλος… 10 Φυσικοί Τρόποι για να Γλιτώσετε από τα Κουνούπια, μια και Καλή

Συμβαίνει Τώρα: Εικόνες Φρίκης στην Κρήτη! Γυμνή Γυναίκα επέπλεε Νεκρή σε Παραλία του Νησιού – Συναγερμός στις Αρχές!