Αυτή η Selfie την έστειλε για 10 χρόνια στην φυλακή. Δείτε την και θα καταλάβετε το γιατί…

Μία γυναίκα από το Λονδίνο πήρε ένα πολύ δύσκολο μάθημα αφού πόζαρε με ένα AK-47.

Η Caitlin Adams, 25, ανέβασε μία selfie στην οποία κρατούσε ένα AK-47 ανάμεσα στα πόδια της, ενώ φορούσε ελάχιστα, και αυτό ήταν αρκετό για να καταδικαστεί σε 10 χρόνια φυλάκιση για τον ρόλο της σε μία οργάνωση λαθρεμπόρων όπλων.

 

 

Η Adams ήταν η μία από τους έξι που καταδικάστηκαν για τον ρόλο τους στην «παράνομη παραγωγή και προμήθεια όπλων και πυρομαχικών.»

Ο Ishmael Brown, ο φίλος της Adams, χρησιμοποίησε το κινητό του στην φυλακή για να βρει απενεργοποιημένα όπλα. Η Adams τα έβρισκε και τα μετέφερε. Ένας συγκρατούμενος του, ο Ehsen Abdul-Razak, οργάνωνε τις πωλήσεις από το κινητό του.

Οι ερευνητές έπιασαν την συμμορία αφού δύο από τα μέλη της, οι Aaron Murray και Uzair Patel, βρέθηκαν να έχουν ένα επανενεργοποιημένο ημιαυτόματο αστυνομικό όπλο στην κατοχή τους τον Ιούνιο του 2015.

Η αστυνομία είδε επίσης πως ένας πρώην στρατιώτης από την Πολωνία, ο Bart Pawlowski, ήταν υπεύθυνος για την επανενεργοποίηση των όπλων στο εργαστήριό του.

Το όπλο που φαίνεται στην φωτογραφία της Adams ήταν ανάμεσα στα πάνω από 40 όπλα που είχε χρησιμοποιήσει η συμμορία.

Τα έξι μέλη της συμμορίας καταδικάστηκαν συνολικά σε 45 χρόνια κάθειρξη.

Η Adams καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης αφού κρίθηκε ένοχη για συνωμοσία προκειμένου να μεταφερθούν απαγορευμένα όπλα.

Credit: businessinforms.com

Πήγε στον Τύρναβο για να Καλύψει το Καρναβάλι. Όταν Είδε του Φαλλoύς, η Κατάσταση Ξέφυγε…

Θυμάστε το Αγόρι που Μεγάλωνε μέσα σε μια Φούσκα; Δείτε την Τραγική του Κατάληξη…