8 Υπουλα Συμπτώματα ότι κάποιος δικός σου Άνθρωπος πάσχει από Κατάθλιψη. Μην τα Αγνοήσεις..

Η κατάθλιψη είναι μία πολύ σοβαρή ασθένεια. Μπορεί να μπερδευτεί με την κούραση ή να κρυφτεί στην εργασιομανία και την υποκρισία. Δυστυχώς, το να μην έχεις κίνητρο ή να νιώθεις εξουθενωμένος είναι μόνο μερικές πλευρές της ασθένειας.

Μόνο ένας γιατρός μπορεί να διαγνώσει την κατάθλιψη αλλά τα σημάδια μπορείτε να τα δείτε και μόνοι σας. Αποφασίσαμε να εξερευνήσουμε κάποια όχι και τόσο προφανή συμπτώματα της κατάθλιψης με σκοπό να αποφύγουμε τις αρνητικές της συνέπειες.

8. Φιλοσοφικές σκέψεις 

Άνθρωποι που πάσχουν από κρυφή κατάθλιψη συχνά μιλάνε για φιλοσοφικά θέματα χρησιμοποιώντας αφηρημένες προτάσεις. Κατά κανόνα, οι άνθρωποι με κατάθλιψη μιλάνε συχνά για το νόημα της ζωής και τα λόγια τους είναι συνήθως αόριστα.

7. Ψάχνουν για δικαιολογίες

Οι άνθρωποι με κατάθλιψη συχνά χρησιμοποιούν δικαιολογίες για να κρύψουν τις πραγματικές τους προθέσεις. Όπως για παράδειγμα θα πουν ψέματα για να αποφύγουν ένα πάρτυ ή ένα δείπνο με φίλους. Ο σκοπός τους είναι να μην επηρεάσουν τους άλλους με την συναισθηματική τους κατάσταση.

6. Έλλειψη αντιδράσεων

Πολλές φορές συμφωνούν με όλους, σταματάνε να εκφράζουν την άποψή τους, να παρατηρούν προσβολές ή να νιώθουν πόνο ακόμα και αν είναι αναπόφευκτο: όπως για παράδειγμα με την απώλεια ενός συγγενικού προσώπου.

5. Ψυχοσωματικές ασθένειες

Είναι συχνό φαινόμενο οι πόνοι στην καρδιά, εντάσεις στα χέρια και τα πόδια, αναπνευστικά προβλήματα, πονοκέφαλοι, πονόδοντοι και άλλα συμπτώματα. Παρά τα συμπτώματα, οι εξετάσεις τους βγαίνουν καλές και φαίνονται να είναι απόλυτα υγιείς.

4. Παθαίνουν εμμονές

Είναι σίγουροι πως ψάχνουν τις απαντήσεις αλλά παθαίνοντας εμμονές δεν λύνονται τα προβλήματά τους. Από την άλλη νομίζουν ότι προσπαθούν να βρουν την λύση.

3. Ατημέλητη εμφάνιση 

Εάν ένα άτομο σταματάει να ασχολείται με την υγιεινή του και δεν καθαρίζει το σπίτι του, καλό θα ήταν να αρχίσετε να αγχώνεστε για την ψυχολογική του κατάσταση. Αυτό ισχύει κυρίως για ανθρώπους που ποτέ δεν είχα θέματα με την καθαριότητα.

2. Αλλαγή στην παραγωγικότητα

Είναι επίσης κακό σημάδι. Ένας άνθρωπος δεν μπορεί να διαχειριστεί τις καθημερινές δουλειές, ξεχνάει πράγματα, κουράζεται εύκολα και νιώθει παράλογος. Από την άλλη, μπορεί να συμβεί και το αντίθετο. Να γίνει δηλαδή εργασιομανής και να αφιερώνει όλη του την ενέργεια στην δουλειά του προσπαθώντας να ξεφύγει από τα συναισθήματά του.

1. Μεγάλη ευτυχία

Πολλοί συχνά προσπαθούν να κρύψουν την κατάθλιψή τους πίσω από μία καλή διάθεση. Κατά κανόνα, προσπαθούν να φαίνονται σαν οι πιο χαρούμενοι άνθρωποι στον κόσμο. Αποφεύγουν τις σοβαρές συζητήσεις και γελάνε με τα δύσκολα ζητήματα.

Credit: brightside.me

Πηγή: viralman

Δεν ήθελε να παντρευτεί. Εκείνη τον έδεσε και τον πήγε στην τελετή με το ζόρι και όταν την Δείτε θα καταλάβετε τον λόγο

Το Δικαστήριο Προτείνει Θανατική Ποινή για τον Πατέρα που Βασάνισε και Σκότωσε τον 8χρονο Γιο του Επειδή Νόμιζε πως είναι γκέι. [Τα Σχόλια Σας]