4 συμβουλές για την απόκρυφη περιοχή που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει

Ας ρίξουμε μια προσεκτική ματιά, σε αυτά που χρειάζεστε πραγματικά όσων αφορά στην προσωπική σας υγιεινή.

Όπως αποδείχθηκε, υπάρχουν μόνο 4 πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου για να είστε καθαροί και υγιείς. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ξοδεύουμε πολλά χρήματα σε διάφορα προϊόντα υγιεινής, αφού στην πραγματικότητα είναι άχρηστα.

# 1 Καθαρισμός

Οι γυναίκες έχουν εμμονή με το να καθαρίζουν την ευαίσθητη περιοχή τους και δεν υπάρχει κάτι λάθος σε αυτό. Το θέμα είναι, ότι για να τη διατηρήσετε καθαρή, χρειάζεστε μόνο ζεστό νερό και κάποιο ήπιο σαπούνι.

Όλα τα υπόλοιπα δεν είναι μόνο περιττά, αλλά μπορεί επίσης να είναι και επιβλαβείς για σας. Η ευαίσθητη περιοχή σας, είναι φτιαγμένη για να καθαρίζεται αυτόματα. Εμπιστευθείτε το σώμα σας.

# 2 Οσμή

Όλοι μυρίζουμε διαφορετικά, και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για τίποτα. Εκτός αυτού, οι άλλοι δεν μπορούν να μυρίσουν το άρωμά σας όταν είστε ντυμένοι. Έτσι, αποφύγετε τη χρήση όλων των πιθανών αποσμητικών, επειδή παρεμβαίνουν στη φύση σας.

Φυσικά, αν η μυρωδιά είναι έντονη και δυσάρεστη, θα πρέπει να επισκεφθείτε έναν γιατρό αντί να προσπαθήσετε να την αποκρύψετε, γιατί μπορεί να είναι σημάδι κολπικής λοίμωξης.

# 3 Περίοδος

Όταν βρίσκεστε στην περίοδο μας, μην προσπαθείτε να κάνετε ντους όσο πιο πολλές φορές είναι δυνατόν, γιατί αντί να βοηθήσετε το σώμα σας να γίνει πιο καθαρό, διευκολύνετε τη διάδοση της λοίμωξης.

Ακόμη, προσπαθήστε να μην το παρακάνετε με την επιλογή των σερβιετών ή των ταμπόν. Να προτιμάτε τα απλά και άοσμα προϊόντα.

# 4 Εσώρουχα

Οι γυναίκες είναι «ερωτευμένες» με τα φανταχτερά εσώρουχα, αλλά τα φοράνε σε καθημερινή βάση.

Θα πρέπει όμως να υπάρχει απεριόριστη πρόσβαση στον αέρα, έτσι ώστε η υγρασία να μην συσσωρεύεται και να οδηγεί σε κάποια μόλυνση. Είναι καλύτερο να φοράτε βαμβακερά υφάσματα σε τακτική βάση και τα πιο πολύπλοκα εσώρουχα μόνο σε ειδικές περιπτώσεις.

Credit: betterme.tips

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: «Είμαστε Βαθιά Σοκαρισμένοι από το θάνατό του…»

Πήγε για ένα Απλό Μασάζ, αλλά η Μασέρ του τον “Άρπαξε και Άρχισε να τον…”. Η Συνέχεια θα σας Σοκάρει!